Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:30
missa
Abone

Büyük istiğfar duası

Büyük istiğfar duası

Kayıtsız Üye
Büyük istiğfarı duasını okumak istiyorum bulamıyorum yardımcı olur musunuz


Cevap: büyük istiğfar duası

Ercan
ÇOK BÜYÜK BİR İSTİĞFAR DUASI
Çok büyük bir istiğfar duası "Ey ALLAH’ım ! Ben, kalbimle kendisine dönmemeyi karar vererek tevbe edip, sonra nefsimin uğursuzluğu ve cehaletim yüzünden tekrar döndüğüm (işlediğim) bütün günahlarımdan dolayı senden mağfiret dilerim"
"Kendiliğimden Sana söz verip, sonra kötü nefsime uyarak sözümde durmadığım her şeyden ötürü senden mağfiret dilerim"
"Senin Rızanı kastederek bir amel yaparken, Senden başkasının da kendisine karıştığı her hayır ve iyilikten ötürü Senden mağfiret dilerim"
"Kendisiyle Sana ibadet etmeye yardım alayım diye bana in’âm etmiş olduğun, fakat ben onunla, Sana isyan etmeye yardım aldığım (Sana isyanda kullandığım) her nimetten dolayı senden mağfiret dilerim"
"Ey gizli ve aşikâr her şeyi bilen ALLAH’ım ! Gündüzün ışığında ve gecenin karanlığında, ortada ve tenha’da, gizli ve açık işlediğim her günahtan dolayı Senden mağfiret dilerim"

Okudunuz mu?  İnsanın maddi ve manevi ihtiyaçları nelerdir?

Müminecom


Cevap: büyük istiğfar duası

maydın
"Allahumme ente Rabbi la ilahe illa ente halekteni ve ena abduke ve ena ala ahdike ve vadike mestatatu , euzu bike min şerri ma sana’tu , ebu’u leke binimetike aleyye ve ebu’u bizenbi feğfir li feinnehu la yeğfiruz’zunube illa ente"
Seyyid’ül İstiğfar Duası (Yâ Allah! Sen benim Rabbimsin. Senden başka ilâh yoktur. Beni sen yarattın ve ben senin kulunum. Ve ben îman ve ubûdiyyetimde gücüm yettiği kadar senin ahd ü misâkın üzereyim. Yâ Rabbi! Yaptıklarımın şerrinden sana sığınırım: Ve senin bana ihsan etdiğin nimetleri ikrar ve i’tirâf ederim. Kendi kusur ve günâhlarımı da ikrar ve i’tirâf ederim. Yâ Rabb! Sen beni afv ü mağfiret eyle. Zîra senden başkası günâhları afv ü mağfiret edemez)

Okudunuz mu?  Evlenmeden önce karım beni aldatmış

(Şeddad bin Evs (r.a.)’den rivayete göre Rasûllah (s.a.v.) şöyle buyurmuşlardır:
"Bir kimse bu Seyyidü’l-istiğfâr’ı ihlâs ile gündüz okur da o günde akşam olmadan evvel vefat ederse o kimse ehl-i cennettendir. Ve eğer bu duâyı ihlas ile gece okur da sabah olmazdan evvel vefat ederse yine ehl-i cennettendir")

Okudunuz mu?  Bipolar bozukluk

Büyük istiğfar duası


Cevap: Büyük istiğfar duası

Şema
en büyük istiğfar duasını her sabah ve akşam okumaya çalışırım


istiğfar duası, istigfar duası, buyuk istigfar duası

Bu kategoride yer alan Cuma namazında imamın hutbeden inmeden okuduğu ayeti Arapça ve Türkçe başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Büyük istiğfar duası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.