Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:46
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Yıldırım Görmek

Rüyada Yıldırım Görmek

Hoca
RÜYADA YILDIRIM TABİRİ

Rüyada yıldırımın eve düşmesi, evdekilerin zor, sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorumlanır. Size yıldırım düştüğünü görmek, çok önemli bir hastalığa yakalanacağınızı belirtir.


Cevap: Rüyada Yıldırım Görmek

YAZGÜLÜ
Rüyada yıldırım görmek güç ve kudrete sahip olacağınıza ve girdiği her ortamda söz sahibi olacağına yada gündüz çakan yıldırım görmüş iseniz sevgisini dillendirecek ve size aşkını ifade edecek bir kişiye işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada yeşillik ve deniz görmek

Rüyada yıldırım ve dağ

bahar888
Sevdiğim biri var bu kişiyle sonumuz hayırlı olacakmı bir araya gelme ihtimalimiz varmı diye niyetlenerek 2kez 3-4 gün arayla rüya görmek için yattım. 2 kezde aynı rüyayı gördüm sadece birkaç şey değişikdi. Rüyam şöyle yüksek bir dağ var karlı dağın tepesinde kamp kurcakmışız ama sürekli şimşek çakıyor gökyüzüne baktım şimşekleri gördüm yıldırım düşmesinden korkuyoruz ama düşmüyor yanımdaki insnaları tanımıyorum. 2inci rüyamda aynı şekilde fakat 2inci rüyamda yerde kar yokdu ve çakan şimşekleri görmedim ve tanımadığım biri donmamak için dizlerime doğru yattı.cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada yüz derisini soymak

Cevap: Rüyada yıldırım ve dağ

@hmet
Rüyada şimşek çaktığını görmek ne anlama gelir?

Rüyada şimşek çakması, rüyayı gören kişinin müjde alacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine tabir edilir. Ferahlamaya, sorunları, sıkıntıları, derdi ve kederi arkada bırakmaya, rahatlamaya, esenliğe kavuşmaya, tatlılık ve huzur içinde olmaya, eğlenceli ve güzel vakit geçirmeye, keyiflenmeye ve ani ama çok hayırlı olaylar yaşamaya rivayet edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada yumurta kırıp karıştırmak

Ayrıca Rüyada gökte şimşek ve yıldırım, uğraşmaya işarettir


bahar888
çok teşekkür ederim cevab için


melek38
Selamün aleyküm.
Rüyamda sokaktayım gündüz ve hava çok bulutlu.
Havaya bakıyorum ve şimşek çakmaya başlıyor ardından yağmur gibi yıldırım düşmeye başlıyor, her yere düşüyor.
Ben koşmaya başlıyorum yıldırımlar düşmeye devam ediyor ama hiçbiri bana dokunmuyor.
Bu rüyanın tabiri nedir hocam?
Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada yeni doğan bebeğin öldüğünü görmenin yorumu nedir?

Tohat
Ve aleyküm selam. Yıldırım kötü sözlü ve niyetli insanlar anlamına gelir. Etrafında bu tür insanların çok fazla olduğuna bunlara karşı dikkatli olman ve sözlerinden dolayı etkilenmemeye karşı tedbir alman gerektiğine işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda dışarıdaydım ve yanımda ablam erkek kardeşim birde komşumuzun oğlu var diye hatırlıyorum. gökyüzünde aya bakıyordum ay bildiğimiz halindeydi. daha sonra ayın hemen yanında yıldırım gördüm ve yıldırım sürekli olarak bir yerlere düşüyordu. daha sonra ay birden çok yakın göründü elimle uzansam tutacakmışım gibi inanılmaz güzel görünüyordu. tıpkı dünyaya benziyordu dünya gibi üzerindeki deniz görünüyordu. herkese aya bakın ne kadar güzel diyordum. daha sonra ise yine tepede gördüm ayı bu sefer üstü kırmızı olmuştu tıpkı ay tutulması gibi. acaba rüyamın yorumu nedir? cevap verirseniz beni çok mutlu etmiş olursunuz. Allah yorumlayandan razı olsun şimdiden.

Okudunuz mu?  Rüyada Yağ Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Oluşacak doğal bir afetin işareti olan rüyanın bu afetin gerçekleşmesinin ardından her şeyin eski düzenine geri döneceğine, özel hayatında çevrendekilerle olumlu ilişkiler içinde olacağına, evli olanlar için eşi ile olan ilişkisinde üsluba uygun şekilde konuşmaya, parasal sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.

Bu kategoride yer alan Rüyada Yastık Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Yıldırım Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.