Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yeşillik ve deniz görmek

Rüyada yeşillik ve deniz görmek

Kayıtsız Üye
Sa. Rüyamda sevdiğim insanın evini arıyordum ama olumsuz olmuş biri. Neyse evi buldum. Sonra ayrıldım ordan. Biraz uzaklaştıktan sonra mükemmel bir yer gördüm. Önce yeşil çimenler. İçinde çeşitli canlılar var. Tavus k kuşu da var. İnsanlar da var.oradan bir yere toprak yol gidiyo. Sonra arkamı görüyorum. Uzakta Deniz manzarası ama tabloluk bir manzara. Fotoğraf çekilmek istiyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada yasin suresini ezbere okumak

Yorum: Rüyada yeşillik ve deniz görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyanın her bir yönü güzel ve anlamlı olan bir rüyadır. Hepsi birbirine yakın anlamı vardır. Öncelikle bu rüya oturmasını kalkmasını bilen, gereksiz ve haddini aşan laflar etmeyen, iyi kalpli ve yüce gönüllü bir kişinin varlığına delalet eder. Huzura ve mutluluğa kavuşmak manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Zengin Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada yeşillik ve deniz görmek

Kayıtsız Üye
Selamin aleyküm.Hayırlara gitsin insAllah.Rüyamda her zaman gittigim bir semte gidiyorum ama baya dik bir yokuş var yokustan yukari cikiyorum sağ tarafımda beyaz krem rengi müstakil evler var sol tarafımda biraz yesillik kaldırıma sifir vuran koyumavi çarşaf gibi deniz var.O kadar begeniyorum ki telefonumla fotografini cekmek için 2 3 defa geri donup cekiyorum.Daha sonra üzerimde siyah bir tshirtle bir kutlama gibi bir yere katilip herkesin guldugu eglendigi bir yerdi.yuvarlak bir masanin etrafinda fotograf cekiliyoruz acaba ne anlama geliyor ruyalara inan bir insanim.Hayirlara vesile olsun

Okudunuz mu?  Rüyada yüzü kararmış birini görmek

Yorum: Rüyada yeşillik ve deniz görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu hayırlı güzel ve insana huzur veren rüyalardandır. Genellikle insanın duygu ve bilinçaltı düşüncelerinin bir şekilde rüyaya yansıması şeklinde tabir edilir. Ayrıca bazı şeylerin hayatta sık sık tekerrür etmesi manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ziyaretgah görmek

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm.Rüyamda deniz ve çevresinde bol yeşillikler görüyorum başka kişilerde görüyorum ama onlar aklımda kalmadı. Gördüğüm o muhteşem manzaranın etkisindeyim hala. Evlere giriyorum odaların kapılarını açıyorum heryer denize çıkıyor muazzam güzellikse Deniz ve etrafı yeşillikler. Manası nedir acaba?


arifselim
Aleykum selam. En güzel ve en makbul olan rüyalardandır. İnsanın hayatını kabusa çeviren sıkıntıları varsa kurtulmasına, hayatının bereketlenmesine ve huzur içinde yaşamasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yalın Ayak Yürümek Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam. Rüyamda büyük dayımın bir yazlığının olduğunu oraya gittiğimi görüyorum. Yeşilliklerle dolu bir tepenin orda denize sıfır manzarası var. Dayım burayı zamanında almış böyle bir yere kaç para gerekir diyorum. ( Evelsi gün yengemin annesi vefat etmişti bu arada). Sonra küçük dayımın oğlunu görüyorum üç dört yaşında. Kendiyle yaşıt bir arkadaşıyla kusmüşler. Yanlarıma oturtuyorum. Niye kuşsunuz diyorum bilmiyorum diyolar. Onları barıştırıp alkışlattırıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada yunus balığı görmek

Tohat
Ve aleykum selam. Yaşantında olması muhtemel olan iş, aile ve hayatının genel kısmında aydınlık günleri temsil eder. En güzel rüyalardan ve rüya sahibi için hayırlı olayalra işaret etmektedir. Hakkıyla yalnız Allah bilebilir elbette.


rüyada denizin içinde yeşillik görmek, rüyada yeşillik içinde deniz görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada yatağa işemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yeşillik ve deniz görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.