Anasayfa
9 Ağustos 2022, 4:14
sizden94
Abone

İhtilam bize Allahın bir lütfu mu?

İhtilam bize Allahın bir lütfü mü?

muhsinşa
selamün aleyküm kardeşim, öncelikle belki başka arkadaşlarda istifade eder biraz detay vereyim. mastırbasyonu çok yapan biriydim. Günah olduğunun bilincinde değildm. Bunu bir ihtiyaç olarak görüyordum ve yapıldığı takdirde günah olmayacağını düşünüyordum.

Ancak günah olduğnu öğrendm. Bir zaman sonra tövbe ettim. Bir daha yapmadım çok şükür Allah’ın izniyle . Şimdi ise bu ihtiyaç ihtilam yoluyla gerçekleşiyor. Uykuda olduğundan günah olmadığını biliyorum çünkü elimizde olan bir durum değil.

Okudunuz mu?  Teyzenin kızının kızı ile evlenmek doğru mudur?

ben bu rüyayı da görmek istemiyorum çok dua ettim rüya işinden de kurtulmak için ama kurtulamadm. Şimdi gece uyurken ya da sabaha karşı. ihtilam olabiliyorum bazen. Bu gördğm rüyanın şeytandan olduğuna inanıyordum. Bu yüzden de şeytana lanet ediyordum.

ancak bu ihtilam olmanın haramdan korunmak için bize Allah’ın bir lütftu olduğunu öğrendm. ben Allah korusun bir sirke düşmedim değil mi. Rabbim benim bu cahilliğmden sorumlu tutar mı? biraz detaylı anlatır mısınız

Okudunuz mu?  Aile baskısıyla yapılan 3 talakla boşama

Cevap: İhtilam bize Allahın bir lütfü mü?

hikmetgümüşlü
aleyküm selam hayır burdaki siteminiz o günaha olan nefretinizden yani Allah korkusundan kaynaklı siz şehvetten arınmayı talep etmişsiniz bu durumda bir sakıncası yok Allah ömrünüzü hayırlı etsin Allah sizi vatana millete hayırlı etsin Allah razı olsun..

Okudunuz mu?  Kel bir ünlü var o ünlünün fotoğrafını koyarak kel adam diye sayfa açmıştım bu günah mıdır?

Cevap: ihtilam bize Allahın bir lütfü mü?

muhsinşa
amin inşaAllah sizden ve cümlemizden razı olsun Rabbim. Size de hayırlı ömürler nasip eylesin inşaAllah imanlı ölmeyi nasip eylesin. Allah’ın rahmeti mağfireti üzerinze olsun


Cevap: ihtilam bize Allahın bir lütfü mü?

muhsinşa
ve bir soru daha bu konu ile ilgili kardeşim rahatsız ediyorum ama.
İhtilam olmak Allah’ın bize bir lütfü. Haramdan korunmak zinaya düşmemek için öyle değil mi?
Rüya da bir ilişki olmadan bunun ortaya çıkması yani mesala afedersiniz rüya da kendinizi lavaboda idrarnzi yaparken görürsnuz ancak kalkarsınız ki bu gerçekte ihtilam olarak dışarya çıkms; şimdi buraya kadar şeytan yok bunun içinde yanlış miyim?
Yani bu o spermn tutulduğu yerin doluluğndan kaynaklı bir şey. Ve boşalması dışarıya atlması gerektiği için öyle değil mi?

Okudunuz mu?  Görümcem yuvamı yıkmak istiyor bunun için bir dua istiyorum

Bir de rüyada bir şeyle ilişki yaparken ihtilam olmak var. Ben bunun şeytandan olduğunu düşünüyorum. Yani o kişinin artık neye bürünmüşse onun şeytan olduğnu düşünüyorum doğru mudur? Bu yüzden midir şeytani rüya denilyor.
Normal olarak rüya da çıksa bir sorun yok. Ancak biriyle görulp çıkarsa bu şeytani rüya. Ve uyumadan önce şeytani bir rüya görmemek için dua etmeliyim öyle değil mi?

Okudunuz mu?  Şafii mezhebine göre yüzük takmak hangi durumlarda sünnet olur?

hikmetgümüşlü
bu konuya fazla takılma derim kardeşim ilişkiye girip ihtilam olmuşsun ya da ilişki olmadan ihtilam olmuşsun bunun pek bir önemi yok.aklında bulunsun ki bu o günaha düşmemen için bir yardım gibi bir sebeb gibi nasıl olduğu önemli değil hiç rüya görmeden ihtilam olanlarda var o vücudun kendi ihtiyacını karşılamasıdır buna takılmamaya çalış inşAllah

Okudunuz mu?  Çalışkanlık ile ilgili bir ayet

muhsinşa
inşaAllah kardeşim


İhtilam Allahtan yoksa şeytandanmı

Bu kategoride yer alan Ehli sünnete uygun hem dini roman hemde dini ilim kitabı önerirmisiniz başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İhtilam bize Allahın bir lütfu mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.