Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:41
sizden1
Abone

Sinir Hastalığına İyi Gelen Bir Dua Tavsiye

Sinir Hastalığına İyi Gelen Bir Dua Tavsiye

RanT
derdimi burada payLaşıyorum psikoLoğada baş vurdum dua edin bana çok aşırı sinirLiyim aniden patLıyorum ve 5-10 dk sonra pişman oLuyorum amam eLimde değiL içki sigara kumar aLışkanLığım kesinlikle yok ama bendeki bu sinirin nedeni ney ben pisLİk ahLaksız biride değiLim küfretme cürreti dahi gösterdim rıskı kesiLmiş Lanet insana döndüm bunun için muskayapan biriLeri varmıdır araştırmadım hiç sizde dua edin bana Allah’a isyan eden şirk koşan kuL oLmak istemiyorum.

Okudunuz mu?  Vesvese den Kurtulmak

Cevap: Sinir hastalığına iyi gelen bir dua tavsiye edermisiniz?

Snowdrop
Allah sifa versin.Allah yardımcımiz olsun.


Cevap: Sinir hastalığına iyi gelen bir dua tavsiye edermisiniz?

silversoul
Sinir hastalığına iyi gelen abdest almak ve namaz kılmaktır ayrıca Kur’an okumaktır. Çünkü öfke şeytandandır.

Okudunuz mu?  Şüpheye düşüyorum

Hastalık

Kayıtsız Üye
Depresyon hastasıyım hocam ilaç bırakmaya çalışıyorum ve bu süreç benim hiç çok zor geçiyor iki evladım var çok şükür ama sürekli sinirleniyorum bağırıyorum istemeden vuruyorum ve çok zoruma gidiyor sürekli ağlıyorum içim içimi yiyor yapmak istemediklerimi yapıyorum geçmiş sürekli kafamda yapılan haksızlıklar sürekli aklıma geliyor ve beni üzenlere kinleniyorum ve en önemlisi iki gündür namazlarımı kılamıyorum canım istemiyor kılarken de başım dönüyor eğilince baş ağrım bulantım artıyor ve namaz sonra istiğfar ediyorum ne yapacağım bilmiyorum namazlarımı kılamıyorum 🙁

Okudunuz mu?  Küslük ve selam verip almak

misafir4
size yapılan haksızlıkları sürekli düşünerek ve kinlenerek çok menfaatinize bir iş yapıyorsunuz. eminim çok da faydasını görüyorsunuzdur, inatla devam ettiğinize göre

şeytan, insana önünden arkasından sağından ve solundan yaklaşacağını söylemişdir.
şeytan önden nasıl yaklaşır nouman ali khan türçe altyazılı ,
şeytan arkamızdan nasıl yaklaşır nouman ali khan türçe altyazılı,
şeytan sağdan nasıl yaklaşır nouman ali khan türçe altyazılı,
şeytan soldan nasıl yaklaşır nouman ali khan türçe altyazılı,
şeytanın en büyük saldırısı nouman ali khan türçe altyazılı.
5 adet yirmi dakikalık yarım saatlik dersler var, tavsiye ederim.

Okudunuz mu?  İhtilam konusu

bakın, insanın arkasında insanın geçmişi vardır. şeytan, insanın geçmişini, insanın önüne getirir ve insanın bunlara takılıp kalmasını ister. ister hayırlı olsun ister hayırsız olsun ister güzel şeyler olsun ister güzel olmayan şeyler olsun. şeytan bunları bir şekilde insanın aleyhine kullanır. bunlar bazen insanın yapdıkları olur, bazen yapmadıkları olur, bazen başına gelenler olur, bazen gelmeyenler olur. yani takılıp saplanıp yıpranıp yıpratacak bir şey yok ortada. insan muhasebesini yapar, derslerini çıkarır, düzeltilecek bir şey varsa bunları basit ve açık adımlarla dilediklerinden ve ihtiyaçlarından başlayarak atar ama ortada takılıp kalınarak yıpranmak varsa, yıpratmak varsa, kendini aşağıya çekmek varsa, insanın duyguları da artık bunlarla zehirleniyorsa; bu şeytandır. bunun bir hayrı, bir menfaati, bir faydası da yokdur.

Okudunuz mu?  Harun Yahya ile ilgili bilgisi olanlar lütfen paylaşsın (Bu adam kimdir, Kitapları güvenilir mi vs)

sinire iyi gelen dua, sinir için dua, Sinirlere iyi gelen dualar

Bu kategoride yer alan Çocuğu aldırmanın vebali nedir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sinir Hastalığına İyi Gelen Bir Dua Tavsiye Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.