Anasayfa
21 Temmuz 2023, 9:31
sizden96
Abone

İstemeden Boşaldım..

İstemeden Boşaldım..

Hafız Taha
Esselamun Aleykum ve Rahmetullah Mumin kardeşlerim ve abilerim ablalarım. Ben kaç günden beri 1-2 haftadan beri nefsime hakim olmak istiyorum dua ediyor rabbime sığınıyorum biliyorsunuz ergenlik çağında hormonlar tavan yapıyor. Bende baya kaşınmaya başlamıştım kendime hakim olmak istiyordum öyle böyle masturbasyon yaptım ama boşalmadım. Gittim banyo yaptım şeytan baya vesvele veriyor arkadan nefsim ittiriyordu :). Bende Rabbime sığındım şeytanı dinlemedim banyodan çıkmak için son dakkalar abdest alıp çıkıcaktım ki son kez bidaha deyım dedım istemeden geldi. Banyo yaptığım için tekrar köpük felan yapmadım direk farzları yapıp su döktüp sizce böyle olurmu? Ve sonra abdest aldıkdan sonra burnumdaki sivilcede bakayım dedim direk kan sıcradı abdestim bozuldumu?

Okudunuz mu?  Ezan Okunur Okunmaz Oruc Açılırmı

Cevap: İstemeden Boşaldım..

sehervakti
Senin cevaba gelirsek kardeşim yanlış anlamadıysam burnum kanarsa güsülüm sahih olurmu diyorsun
cevabı ;Gusül abdesti alırken kişinin burnu veya başka bir yeri kanarsa veya küçük abdestini bozacak herhangi bir şey meydana gelirse, gusül abdestine devam eder, guslünü tamamlar. Guslü sahih olur, ama küçük abdesti bozulmuş olur, tekrar normal abdest alır. (Reddu’l-Muhtâr, c.1)

Okudunuz mu?  Ezan okunurken ilahi dinlemek doğru mu? Ruhlar Aleminde Rabbimize verdiğimiz sözler

Anlayacağın gusülün olur inşaAllah fakat normal abdestin kanama oldu ise burnunda ve ya başka bir uzvunda ve dağıldı ise abdestin bozulmuş olur.


Cevap: İstemeden Boşaldım..

merhaba
Terbiyesizce soru sormayın

Terbiyesizlik eden şeyinden çıkan her damlayi buraya yazanlar ve destek verenlerdir.
Forum kurallarinda belden asagi soru sormak yasaklanmış bir okuyun

Okudunuz mu?  Allah'tan ölümü istemek

Cevap: İstemeden Boşaldım..

sehervakti
Adam nefsiyle mücadele etmiş yenik düşmüş terbiyesizce soru sormayın diye bir saçmalık yok kardeşim asıl siz terbiyesizce cevap vermeyin,kardeşimiz sorusunun cevabını öğrenmek istiyor biliyorsan cevap verirsin ama şayet bilmiyorsan bu senin işin değil, sitenin bununla ilgilenen adminleri var bakarlar uygun görmezseler ikaz eder ve kaldırırlar böyle saçma hareketlerle insanları dinden uzaklaştırmayın…Dinimizde soru sormanın terbiyesiz olanı yoktur şayet bir dalga geçme işi yoksa tek amaç öğrenmekse…

Okudunuz mu?  Vesvese,korku,kötü düsünce kurtulmak istiyorum

Kardeşim emin olduğum bir konuda senle tartışmak istemem lakin saçma konuşuyorsun insanlar burda yaptıkları yanlışları soruyorlar ve bu yanlışların neler olduğunuda söylemek durumundadırlar.Dediğimi tekrarlıyorum dinde (öğrenmek için,ilim için) sorulan sorunun ayıbı yoktur!!!


Hafız Taha
Allahın Rahmeti üzerinize olsun teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Annem Sakalımı Kesmemi İstiyor Ne Yapmalıyım?

Iman Power.
Hocam selamun aleykum.kendimi tatmin etmek için bosalmak için değil penis imi oynadim sonrasinda meni geldi gusül gitti amacim güsul bozmak değil di ama bozuldu
oructum
Kaza mi gerekir yoksa oruc bozulmadi mi


arifselim
Aleykum selam. Artık bu durumda elinle müdahale ettiğin için orucun bozulmuştur sana bir gün kaza gerekir ve gusül abdesti almalısın.

Okudunuz mu?  Sonsuz şükürler olsun, Binlerce kez şükürler olsun gibi cümlelerle şükretmek doğru mudur?

bosaldim, istemeden boşalmak, yanlislikla bosalmak

Bu kategoride yer alan Namazda abdestim bozuldu ve selam verip, namaza devam ettim ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstemeden Boşaldım.. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.