Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:35
sizden7
Abone

Gusülde şüphe duymak

Gusülde şüphe duymak

moguz5401
Arkadaşlar ben gusül abdestinden sonra tereddüt ediyorum acaba her tarafım ıslanmışmıdır guslüm olmuşmudur diye bu gerçekten şeytandanmıdır ? Bunu önlemek için ne yapmalıyım ? Birde uzun süre cünüp gezmek günahmıdır ? Bide gusülden önce idrar yapmanın veya gusül alırken idrar yapmanın sakıncası varmıdır ?

Okudunuz mu?  Meni gibi meniye benzer şey vedi midir ?

Cevap: Gusülde şüphe duymak

fevziay
1- vesveseleri dinleme
2- cünüp gezmek caizdir ama bu yaklaşık 3 saati yani bir namaz vakti arasını geçmemelidir.
3- gusülden önce idrar iyidir ama banyoda değil


Cunup ken boy abdesti aldıktan sonra kurulandiktan sonra

Kayıtsız Üye
Selamualeykum hocam ben cunupken gusül alıp kurulandiktan sonra şüpheye düşüyorum her yeri yikamama rağmen şüphe duyuyorum şüpheye düşmemek için 2 tane gusül aliyorum ama malesef gene şüphe duyuyorum babam tam aldin diyor rahatliyorum ama takıntılı oldugum için rahat olmam az oluyor namaz kiliyorum hocam şüphe var korkuyorum

Bu kategoride yer alan Ölünün yüzüne kimler bakabilir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusülde şüphe duymak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.