Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:41
sizden07
Abone

Allah’a Küfür [haşa]

Allah’a Küfür [haşa]

CanımAllahım
Selamun Aleyküm mumsema KANDİLİNİZ Mübarek olsun .. bugün camide aklıma önceden yaptığım bir olay geldi METİN 2 adlı oyun oynarken eskiden oyuncunun birine küfür ettim Allah’a yani haşa senin Allah’ını felan dilim varmıyor demeye şuan aklımdan mesela o küfürün devammımı birden tammaladım bilmiyorum ya o vesvesedir herhalde ama aklıma takılan konu oyundan yazıp onu yolladım ya pişmanlık duygusumudur bu yani buraya bu konuyu açmam .. umursamaz olmasam açmazdım herhalde .. ne yapmalıyım tövbe ettim ama aklımı hep kurcalıyor yardım ederseniz sevinirim . Allah(c.c) yanınızda olsun

Okudunuz mu?  İnsan Öleceğini Önceden Bilir Mi

Cevap: Allah’a Küfür [haşa]

Şii
Tevbe edeceksin kardeşim. Demek nefsinizde böyle bir kötülük varmış. Ama Allah bütün günahları bağışlayabilir. Allah’ın kullarına yasakladığı bir şey de rahmetinden ümit kesmektir(Kuran’da yazar bu). Kafanızı sürekli bununla meşgul etmeyin, onun yerine tevbenin gereklerini yapın. Bakın ne güzel camiye gitmişsiniz. Ahir zaman, hepimizin büyük günahları dolu. Kimse benim büyük günahım yok diyemez. Diyen yalancıdır. Maksat tevbe etmektir.

Okudunuz mu?  Hanefi mezhebinde büyük abdest esnasında şehvetsiz çıkan meni gusul gerektirir mi?

Allah’a Küfür [haşa]

CanımAllahım
Allah Razı olsun öncelikle … yani bunu buraya paylaşmam bile sizce bir pişmanlık mıdır ? yani ben camiye gidiyorum ama ben o namazı kılınca o islam aşkını tamamen yaşamak istiyorum ya … birde sanki şuan içimde bu Haşa Allah’a ettigim küfürden dolayı pişmanlık varmı yokmu bilemiyorum ama işte aklımdan çıkmıyor keşke yapmasaydım öyle bir hata … birde ben takıntı hastasıyım ona buna takan bir insanım 🙁 tövbe etsem ama mesela o tövbeyi tam hissedemiyorum sanki yani tüm kalbimle edemiyorum sanki sadece tövbe ediyorum dan ibaret gibi ne yapmalıyım bana bir yol gösterin … Allah Razı Olsun

Okudunuz mu?  Zinadan kurtulmak

deminde yazarken size o küfürün devamını yazmadım ya içimden tamamladım birden bire off takıntı hastasıyım işte :S

Gülmek istememiştim kendi güldü kusura bakmayın ..


Cevap: Allah’a Küfür [haşa]

Şii
< birde sanki şuan içimde bu Haşa Allah’a ettigim küfürden dolayı pişmanlık varmı yokmu bilemiyorum ama işte aklımdan çıkmıyor keşke yapmasaydım öyle bir hata >
Altı çizili yerle, koyu renki olan yeri kıyaslarsanız pişman olup olmadığınızı görürsünüz. 🙂

Okudunuz mu?  Sahurdan sonra uyurken müstehcen şeyler görmek

Takıntı hastalığınıza da çözüm arayın illa ilaç kullanmanız da gerekmeyebilir. Zira herkes te ufak tefek takıntılık vardır.

Pişmanlık kalbinizde o an hissetmesiniz bile aklınızda var. Bence bu da yeterlidir. Siz sanıyor musunuz ki her tevbe eden tevbesinde yanıyor kavruluyor. Kalbinizin yanması değil önemli olan o günahı bırakmak. Sonuçta aklen pişmansınız. Bu yeterlidir.

Okudunuz mu?  Kabenin yapılışı için neden hz ibrahim ve oğlu görevlendirilmiştir bunun bir hikmeti?

Beyaz17
Karışıklık içinde, istemeden -haşa- Allah’a küfre girecek veya şirk koşacak bir söz söylesek ama bunun doğru olmadığını bilsek, onaylamasak veya aklımızdan geçse istemeden onaylasak günaha girmiş olur muyuz?


VESSELAM
esselamü aleyküm.
Kalbin bunu onaylamadığı sürece Dinden çıkmazsın İnşaAllah. Anlık vesvese gelse yine Dinden çıkmazsınız. İstemeden onaylamak nasıl oluyor ?

Okudunuz mu?  Cevşenul Kebir duası

cengizhan
Selamunaleyküm. Çevremde ve internette gördüğüm kadar, âşa ALLAH’a küfür ediyorlar. Bu duruma çok sinirleniyorum. Mahallemde baliciler var kafa bulduklarında sövüyorlar. 1-2 kere uyardım dinlemiyorlar. Aklıma takıldı son günlerde. Bu, ALLAH’a küfür edenlerin ağzını burnunu kırsak günaha girermiyiz? Veya kırbaçlamak mı gerekir? İnternettekileride ip adresinden tespit edip adreslerini verebilirim 2000 lik makinem var.

Okudunuz mu?  Abdestte Sırayı Şaşırmak

HamdiSonmez
Dinini savunmak çok güzel bir şeydir, lakin bunu şiddetle değil konuşarak hallet. Onu vaz geçirmeye çalış. Eğer vaz geçmiyorsa bırak, çünkü: Allah ona hidayet vermemiştir. Ne kadar uğraşırsan uğraş hidayet olmadığı müddetçe vazgeçmez.


FıkıhYolu
genede dinden çıkar bunu söylese. ancak birisi gelir sana işkence eder küfür bir söz söyletir ancak o durumda kalbinle bunu reddedersen kabul etmezsen dinden çıkmazsın yoksa ölüm tehlikesi işkence zorlama olmadan bir kişi küfür bir söz söylese Allah’a hakaret etse kafir olur

Okudunuz mu?  Levlake levlak lema halaktü'l eflak sözü hadis-i kutsi midir?

Allaha kufr etdim, Allaha küfür ettim, gülmek geliyor

Bu kategoride yer alan Namazda alnın secdeye değmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah’a Küfür [haşa] Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.