Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:16
sizden3
Abone

Namazdayken Boğazı Temizleme, üff pff diye İnleme ve Sallanma

Namazdayken Boğazı Temizleme, üff pff diye İnleme ve Sallanma

qwert12380
Cemaatle namaz kılarken imam okunacak en uzun süreleri okuyor. Ben de doğal olarak üfff, pfff diye istemsiz nefesler alıyordum. Artık gerçekten sıkıyor. Sırf imam millete artistlik yapcak diye namazda bunalıyorum. Ayrıca ne kadar istibra yaparsan yapayım namazdayken idrar ve gaz geliyor. Ayakta imamın sayesinde uzun süre durunca hareket edesim geliyor. Bugün bir yerde hanefiye göre namazda üff, pff demek veya çok hareket etmenin namazı bozduğunu okudum. Ben şimdi ne yapacam? Ne zaman bunları yaptığımı bilememki. Bunların kazasını mı tekrar kılmam gerek?
Ayrıca yine bugün namazda lüzumsuz boğaz temizlemenin namazı bozduğunu okudum. Bugün yatsı namazında imam tam 3 kere nanazda duraksayıp boğazını temizledi. Ben şimdi bunların lüzumsuz mu değil mi olduğunu bilemem. Ya lüzumsuzsa ne olacak? Namaz kabul olmadıysa bunun hesabını kim verecek?

Okudunuz mu?  Beddua Etme

Cevap: Namazdayken Boğazı Temizleme, üff pff diye İnleme ve Sallanma

musab
Merak ettim imam hangi sureleri okuyor mesela?Ve sünnetleri kılarkende yavaş kılıyor mu?


Cevap: Namazdayken Boğazı Temizleme, üff pff diye İnleme ve Sallanma

qwert12380
< Merak ettim imam hangi sureleri okuyor mesela?Ve sünnetleri kılarkende yavaş kılıyor mu? >
Sure isimlerini bilmiyorum fakat sünnetleri benim hızımda hatta bazen benden bile hızlı kılabiliyor. Yalnız sorum diğer durumlarda nolcak? Sallanma, üff off deme veya boğaz temizleme?

Okudunuz mu?  Bu yaşadıklarım bir vesvese midir?

Cevap: Namazdayken Boğazı Temizleme, üff pff diye İnleme ve Sallanma

qwert12380
Biraz önce farzı cemaatle kılarken sıcak yüzünden yanlışlıkla istemeden uffff diye ses çıktı. Namazım bozuldu mu? Tekrar mı kılmalıyım? Lütfen flood yaptığım için banlamayın. Önceki mesaja editlenmiyor.

Bu kategoride yer alan İslamda dul kadının nafakası kime aittir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazdayken Boğazı Temizleme, üff pff diye İnleme ve Sallanma Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.