Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:00
sizden5
Abone

Rüyalanma ve cünüp olma

Rüyalanma ve cünüp olma

kontador
selamın aleyküm
hocam gusül abdestimi alıyorum (oda çok zor geliyo) sıklıkla her uyudugumda cinsellikle ilgili kısa bır kesitte olsa rüya görüyorum görünce cünüp oldummu olmadımmı dıye ıkısı arasında kalıyorum çamaşırımada bakıyorum pek bırsey goremıyorum ama rüyayı görünce aklım takılıyo ister istemez kurtulamıyorum artık sıkıldım böyle durumda neyapayım lütfen bana yardım edin

Okudunuz mu?  Sapık şeyler yapmak

Yorum: Rüyalanma ve cünüp olma

arifselim
Aleykum selam. Eğer öyle tahminler ve varsayımlarla hareket edersen elbette işin içinden çıkamazsın ve bunalırsın. Cinsellikle ilgili olarak rüya görmek insanı cünüp yapmaz. Kesin meni görmedikçe de yıkanmamalısın.


Gusul almam gerekirmi?

Mehmet70
Selamun aleyküm hocam hayırlı ramazanlar bir sorum olacak ti Şimdi ben rüyamda çıplak kadın gördüm uyandığimda uyku sersemiydim hafif bir ıslaklık vardı sanki dikkat etmedim tekrar uyudum 5 6 saat sonra kalktım camasirimi kokladigimda meni kokusu gelmiyordu hafif idrar kokusu vardı gusül almam gerekirmi? Ve birde 5 6 saat sonra uyandım Ozaman kadar meni kokusu gitmez dimi olsa bile Buzamana kadar hiç rüyamda boyle seyler gördüğümde hiç bosalmamistim

Okudunuz mu?  İkimizde birbirimizi seviyoruz ama

Yorum: Rüyalanma ve cünüp olma

arifselim
Aleykum selam. Eğer meni çıkmış olsaydı bunu anlamaman neredeyse mümkün değildir. Hafif olan ıslaklıkların çoğusu mezidir. Kesin bir meni görmedikçe gusül almana gerek yoktur.

Bu kategoride yer alan İstesem de, bir türlü inanamıyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyalanma ve cünüp olma Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.