Anasayfa
1 Temmuz 2022, 11:36
sizden8
Abone

Irkçılık ve milliyetçilik arasındaki fark nedir

Irkçılık ve milliyetçilik arasındaki fark nedir

Mücahitbilal
Milliyetçinin Milli zihniyeti İslamiyete uygun mudur?
Kürtleri ve diğer milletleri de Türk olarak görerek aşağılamaları doğru mudur? Doğru değilse bu ülkede bu parti neden var?


Cevap: Irkçılık ve milliyetçilik arasındaki fark nedir

inte17
< Milliyetçinin Milli zihniyeti İslamiyete uygun mudur?
Kürtleri ve diğer milletleri de Türk olarak görerek aşağılamaları doğru mudur? Doğru değilse bu ülkede bu parti neden var? >

Sorunda Türklerimi aşağılıyorsun yoksa türk olmayanları mı?Her iki davranışınıda incelersek sen ırkçı oluyorsun aşağıladığın için.

Okudunuz mu?  Namaz Harici Secde Etmek

Irkçılığın Kısa tanımı:Kendi milletin dışında herhangi bir millete nefretle bakmak ırkçılıktır.Eğer bir Kürt olup bir türkten nefret edersen o kişinin milliyetinden dolayı bu bir ırkçılıktır.Bildiğimiz üzerede dinde ırkçılık hoş görülmez.

Milliyetçiliğin kısa tanımı:Milliyetçi isen başka milletlerden insanların senin devletin içinde yaşamasına izin verirsin.-Tabii eğer senin devletine zarar veren bir davranışta bulunmayıp devletine ağır yük olmuyorsa- Eğer bir Arapsan ülkende bir hindistandan biri gelmiş ise -eğer milliyetçiysen- o kişiye ülkene veya halkına zarar vermediği sürece kötü bakmazsın.

Okudunuz mu?  Günahı önemsememek dinden çıkarır mı?

Birkerisinde bir video görmüştüm.Fransada bir anketti ve türkiye hakkında insanların bilgilerini ölçüyordu.1 yada 2 kişi hariç herkes türkiyenin ne yerini nede milliyetini biliyordu.Cezayirin komşu diyen arap diyen bile olmuştu-araplara kötü bir düşünce içererek eleştirmiyorum-
Kurunun yanında yaşta yanar.Bu devlet içinde kürtlerde yaşamaktadır.Kimse Türklerin masum olduğunu yada kimse Kürtlerin masum olduğunu söylemez.Şüphesiz Türklerin yüzünden Kürtler Kürtler yüzünden Türkler suçlanmıştır birçok defa.

Bu kategoride yer alan Ya demek caiz midir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Irkçılık ve milliyetçilik arasındaki fark nedir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.