Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:36
sizden7
Abone

Kocam kapanmama izin vermiyor yardımlarınızı bekliyorum!

Kocam kapanmama izin vermiyor yardımlarınızı bekliyorum!

rabbineasik
Herkeze hayırlı geceler. Sonunda cesaretimi toplayıp sıkıntılarımı paylaşıp önce rabbimden sonrada sizden akıl ve tecrübelerinizi istiyorum Allah rızası için.
İçsel dünyamda Allah aşkım hep var olsada gerek ailem gerek çevremden ötürü bir türlü hak ile batılı tam olarak ayıramadım. Normal açıklardandım. Fakat gece yastıga başımı koydugumda vicdanımın sesi beni hep maneviyata çagırdı. Artık tamamiyle kendimi islamı layıkıyla yaşamaya hazır hissediyorum. Namaza başladım. Kıyafetlerimi düzenledim. Fakat eşim kapanmama izin vermiyor. Onu nasıl alıştırabilirim bu konuda tecrübesi veya fikri olanlardan yardım istiyorum. Ben artık kendimi çok günahkar hissediyorum.Eşimi dinlemeyip kapanirsam seni boşarım diyor. Ne yapmalıyım namazlarımda yalvarıyorum rabbime onunda içine iman ver diye 🙁

Okudunuz mu?  İhram girmek

Cevap: Benim durumumda olmuş olan varsa yardımlarınızı bekliyorum!

@hmet
Sabredin ve kocanızı ikna etmeye çalışın.
Bu arada açık halinizle fazla dışarı çıkmamaya çalışın.
Allah yardımcınız olsun.


Cevap: Kocam kapanmama izin vermiyor yardımlarınızı bekliyorum!

Kayıtsız Üye
eşinin inancı yok demekki


Cevap: Kocam kapanmama izin vermiyor yardımlarınızı bekliyorum!

Kayıtsız Üye
Bende seninle ayni sorunu

Bu kategoride yer alan Şeytanın karısı var mıdır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kocam kapanmama izin vermiyor yardımlarınızı bekliyorum! Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.