Anasayfa
29 Kasım 2022, 4:44
sizden9
Abone

İçinde Alkol Bulunmayan Parfüm, Deodorant, Kolonya nereden bulabilirim?

İçinde Alkol Bulunmayan Parfüm, Deodorant, Kolonya nereden bulabilirim?

loser
Namazım kabul olmaz diye bayadır bu ürünlerden kullanamıyorum. Sıcak havalarda hemen terleyip kötü kokuyorum. Ne yapmam gerekiyor? Hanefiye göre 2 imam namaz kılınır diyor ama büyük bir çoğunluk necis olduğu için kılınmaz diyor. Eeee, ne yapacaz? Lütfen alıntı paylaşmayın. Hepsini okudum. 2 imama göre kılınabilir. Onlara göre sadece şarap necis. Diğer imam ve mezheplere göre kılınamazmış. O 2 imama uyup namazları kılıp ahirette o namazlar kabul olmazsa bunun hesabını o 2 imam mı verecek?

Okudunuz mu?  Şeytanın ramazan ayında zincirle bağlanması?

Cevap: İçinde Alkol Bulunmayan Parfüm, Deodorant, Kolonya nereden bulabilirim?

Millennium
Konuyla ilgili benim de bir sorum olacak, bu tür maddelerin içindeki alkol havada buharlaşıp kaybolur mu? Yoksa kıyafetler koku geçse de suyla yıkanıncaya kadar necis mi sayılır?


Cevap: İçinde Alkol Bulunmayan Parfüm, Deodorant, Kolonya nereden bulabilirim?

Furkann
Aktarlardan yasemin yağı alın , koltuk altınıza sürebilirsiniz etkilidir .

Bu kategoride yer alan Namaz esnasında Secde Ayeti okuduğumuzda tilavet secdesi nasıl yapılır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İçinde Alkol Bulunmayan Parfüm, Deodorant, Kolonya nereden bulabilirim? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.