Anasayfa
4 Kasım 2021, 5:59

Kocam beni aldatıyor ne yapmalıyım?

Kocam beni aldatıyor ne yapmalıyım?

mum

Eşi tarafından aldatılan kişi ya düzelmesi için sabreder yada boşanır. Ama bu işler şüphe üzerine olmaz kesin bilgi gerekir.
Adil Şahitlerle, yazışmalarla veya göz ile görerek.
Eşi kötü yolda olan niceleri sabredip dua ettiler ve kocaları pişman olup döndüklerini gördük. Kişiye kalmış bir durum.
Allah ıslah etsin.


Cevap: Kocam beni aldatıyor ne yapmalıyım?

HADİE
eşinden şüpelenen kişi zaten birşeyleri çoktan kendi içinde kararını vermiş ve eşine güvenini yitirmiştir bunun için öncelikle önyargılı olmamak ve doğruları cesaret edip konuşmak en iyisidir


Eşim beni aldatıyor

Lale123
Hayirli aksamlar benim kocam sürekli Telefonda Gecen Sene beni bir kizla aldatti Birsey olmadi aramizda dedi bu sefer de benimle yok yere Kavga Etti bir kaç Gece ayri yatti bir Sabah telefonunu koltukta birakmis bende bakayim dedim bir baktim bir kiz yazmis asktan bahsetti
Bau kim deyince bilmiyorum dedi bagirmaya basladim bu seferde dogruyu dedi cetlesiyoruz dedi dünyam yikildi o an Delirdim telefonunu ac diye ama acmadi o an fena yirtmisim bilmeyerek esimin demesi ailesine ben sadece yazdim onunla onda ne varki hatasini anlamiyorum
Bes Sene önce Yanlis madde kullanmis depresyona girdi bes Sene sonra tekrarladi bu sefer intihar etmek istedi icki problemi de var kabullenmiyor .
12 senelik evli olacaz iki kizimiz var Biri 6 Biride 9 Yasinda
Ben ondan ama kopamiyorum baskasiyla paylasamiyorum ne yapacagimi da bilmiyorum

Okudunuz mu?  İçki satan birinin işini yapmak caiz mi?

Yorum: Kocam beni aldatıyor ne yapmalıyım?

rana
Bir evin içinde haram girerse zaten o evde huzur olduguna sasirmak lazim.
Iki secenek var kardesim önünde hocamizin dedigi, ya sabredeceksin yada bosanacaksin.
Madem bosanamiyorsun kopamiyorsun o halde sabredeceksin. Aile büyüklerinizle istisare edip veya uzmanlardan desdek alip önce bu icki isine baktir derim. Sonra esiniz dinini yasamasa bile siz evinizde 5 vakit namazi, dilinizde duayi sakin eksik etmeyin. Huzur islamdadir baskada yolu yoktur.

Okudunuz mu?  Cenabet kuran dinlenir mi

Allah yardımcıniz olsun.


Kayıtsız Üye
merhaba 28 yasindayim ev hanimi iki cocugum.var sizlerle derdimi paylasmak isterim lutfem yardim edin kafam çok karisik .resmen saplanti haline donustu .kojamla çok severek isteyerek evlendik birbirimizi çok seviyorduk taki o degisenekadar.beni sürekli aldatiyo baska kadinlarla .ve biriyle su an iliskisi var ve onu çok kiskaniyorum sürekli kavga ediyorus anasamiyorus.fakat ayrilmak istemiyorum onu çok seviyorum herseye ragmen .bana soguk davraniyo gunden gune uzaklasiyo benden .icimde hep bir şüphe var eve gelmese aklıma sürekli onunaymis gibi geliyor kendimi kontrol edemiyorum…..


bbgbbg
Sizin kocanız çok çirkin bir amel işliyor.İslam hukukunda evli birisinin zina etmesinin cezası recmdir biliyorsunuz.Kendisine nasihat verin ama nefsiniz için değil kocanızın ahireti için.En azından zina yapmasın.Sonuçta dinimizde erkeğin 4 eş alma hakkı vardır.Sizinde rızanız varsa imam nikahı vs. yapsın.Böylece inşaAllah bu çirkin haramdan korunmuş olur.Yok eğer olmazsa kocanıza bu günah ahirete gitmemesini ve tövbe etmesini söylesin.

Okudunuz mu?  Güzel ahlak [soru ve cevaplar]

Omer Faruk
Allah’ın selamı ve selameti üzerinize olsun,
İnsanız ve hatalarımız çok. Ancak pek çok eziyeti kendi ellerimizle yaptığımızdan dolayı çekeriz.
Evlilik de bir bina gibidir, temelini sağlıklı atmadıysanız üzerine koyduğunuz her güzellik o çürük temelden dolayı çöker. Günümüzde ve geçmişte insanlar evlenirken çocuklarının babasını, annesini seçtiklerinin farkına varmıyorlar.
Aşk Allah’ın lütfettiği güzel bir duygu.Ancak her nimet gibi külfeti var. Eğer nimeti gereği gibi değerlendirmezseniz size fayda yerine zarar vermeye başlar.
Diyeceksiniz ki, hocam biz bu safhaları çoktan geçtik, bana acil ne yapabilirim onu söyleyin. Bu tür durumlarda acil yapılacaklar var, evliliğiniz sürmesi için evlilik temelini güçlendirici çalışmalar var.

Acil Yapılacaklar:
1- Eşinizle kağıdı kalemi olan ve notlar aldığınız ciddi bir konuşma yapmalısınız.
2- Bu konuşmayı onun ve kendi ailenizle de gerçekleştirmelisiniz.
3- Gerçek niyetini (yani hastalığı teşhis) tam anlamalısınız. Erkeklerin cinselliğe karşı zaafları olduğu için, evdekini garanti görür diğerleriyle de cinsel yönden eğlenmeyi isterler. Tabii bu durum islamın da müslüman olmasa da kadınların da kabul edeceği bir durum değildir. Bunu kesin ve açık bir dille anlatmalısınız.
4- Eğer ikinci kadını kabul edecek kadar onu seviyorum diyorsanız, söyleyecek bir şey bulamıyorum.

Okudunuz mu?  Kadın kocasından boşanmayı isteyebilir mi?

TEMELLERİ SAĞLAMLAŞTIRMAK
1- Kendinizi yalnızca cinsel bir obje olarak sunmayın, bir karakteriniz olduğunuzu ortaya koyun.
2- Eşinizin ailesi ile ilgili (kötü olsalar bile) eşinizin yanında asla kötü bir söz söylememelisiniz. Kendisi söylese bile olur böyle şeyler deyip geçiştirmelisiniz.
3- Kendi ailenizin ufak bir hatası bile olsa eşinizin yanında dile getirmemelisiniz.
4- Eşinizi çok sevmeniz onun sizi sevmesi için yeterli değildir. Ondan bağımsız da hayatınızı idame ettirecek şekilde kendinizi yetiştirmelisiniz.
5- Eşinize o derece güven vermelisiniz ki (haramlar konusunda değil tabii ki) fırtınalı havada korunmak için limana sığınan gemiler gibi dönüp dolaşıp size sığınmalı. Bunu sağladığınızda artık mutluluk kapısını aralayacaktır.
6- Son olarak, hayat bir oyun bir eğlence ve övünmekten ibarettir. Asla asli mutluluk yurdu değildir. Beklentinizi çok yüksek tutmayın, Allah’ın size emanet ettiği iki güzel çocuğunuzu evliliğinizi kurarken yaptığınız hataları gözönüne alarak yetiştirin ve onları ahiretiniz için cennet sebebi kılın.

Okudunuz mu?  Karınca duasının İslamdaki yeri nedir?

Allah’a emanet olun, Allah’tan emin olun… Bol bol dua edin


Kayıtsız Üye
Merhaba kardesim,
Yanlis anlama ama Telefon üzeri nasıl aldatiyor olabilir esin seni? Yani demek istedigim su ki, telefon işi değildir sadece. Evliliğini riske atacak kadar gözü dönen birini nasıl engelleyebilirsiniz ki. Geçen seneden beri konuşan biri muhtemelen yine aynı kişiyle konuşuyordur. Bunu bildiğin halde nasıl bu evliliği sürdürebiliyorsum sormak istiyorum? Yanlış anlama ama böyle bir koca karısını sevmiyordur. Bence ailene bu durumu açıkla çünkü sen arza çıkarmadığın sürece o yine devam eder. Beni aldatan birine ben şahsen ne güvenirim, ne de evli kalırım. Hem çocuklar daha mutlu olur, huzursuzluklar çocuklar için daha kötü. Hayirli ramazanlar

Okudunuz mu?  Ramazanda istimna

Kayıtsız Üye
Ben 8 aylık evliyim ve eşim tır şoförlüğünü yapıyor. Biz severek evlendik hemde 7-8 sene boyunca. Nihayetinde 10 Aralık 2017’de evlendik. İlk bir kaç ay çok güzel sürüyordu. İşine gider bir hafta kalır kalmazdı dönerdi. Şimdilerde ise eşim ise gidiyor bu kez eve dönmeyi bilmiyor. En az 10-15 gün falan kalıyor. Ne zaman eve gelmiyecek msin dediğimde ise kızıyor bana fazla bağlanma isim gereği kalıyorm. Keyfimden kalmıyorim falan filan deyip yatstriyor. Geldiğinde ise en fazla iki üç gün kalıyor. Onu da gözünde çok büyütüyor. Ben bilmem 2 gecedir 3 gecedir evdeyim deyip büyütüyor. Evliliğimden soğudum. Eskiden hep çıktıkları vardı. Biz daha sevgiliyken, şimdi sorduğumda ne kimseyle nede Onlarla artk konuşmuyorm benim için sadece sen varsın diyor ama bir türlü tatmin olamıyorum. Bana inandırıcı gelmiyor. Ben biz evlenice düzelir diye düşünüyordum ama aynı. Haa daha şahit te olmamsim kimseyle konuştuğuna ama ne zaman arasam 7-24 saat telefon görüşmesinde. Yök arkadaşım yok patronum yok bilmem ne yok bilmem ne. Çok çaresizim.

Okudunuz mu?  Mezar fotoğrafı çekmek günah mı

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Kocam beni aldattı. Budurumdan 6 ay sonra beni boşamaya kalktı .suçlu kocam olduğu için dava red oldu. Boşama olmadı. Sorum herşey Allahtan geliyor. Peki boşama ve aldatma olayları kadermidir? Benim suçum olmadığı için canım yandığından dolayı eşime Allah belaşni versin. Kadın içinde yuvamı yıktığından dolayı huzurlu mutlu yuvalar kurama diyorum. Beddua döner kişiye gelirmiş. Sabah ezanına yakın içime ateş düştüğü için hatta canınızdan yanın güldünüz gün ağlayın diye beddua ediyom. Bu durum günahmi Genellikle namaz sonrası Allah’a havale edip Allah sizi bildiği gibi yapsın diyorum. Günaha giriyorum. Ne yapmam gerekir? Teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Telefonda okey oynamak günah mı ?

Miray&hiray
Merhaba hocam benim sorunum kocamın bir iş arkadaşı var. kadın 34 yaşlarında kocam 29 yaşında bu kadın her akşam saat 1 veya 2 de eşime yazıyor ne yazdığını bilmiyorum. eşimle tartıştık ama eşim kadın bana kardeşim ben de ona abla diyorum diyor. eşim benle ilgilenmiyor eskiden böyle değildi. eskiden dediğim 2 ay önce bile çok iyiydi aramız. çok affedersiniz cinsel ilişki bile istemiyor önceden hep isterdi. ben sorduğumda ise bana hepsi senin yüzünden diyor sen benim canımı sıkıyorsun ondan ben anlamıyorum. eşim beni aldatıyor mu aldatmıyor mu. daha önce hiç aldatmadı yada ben yakalamadım yardımcı olursanız çok sevinirim bide kadının 2 çocuğu ve eşinden boşanmış

Okudunuz mu?  Karı-koca arasına nasıl fitne düşer?

Selam2
Aldatıp aldatmadığını ancak Allah bilir. Burada benim doğru görmediğim kısım birini ona kardeş onunda ona abla demesidir. Böyle bir hakkı yoktur. Bu konuşma ilişkisi bile olsa haramdır.


Kayıtsız Üye
Ben 6 aylık evliyim eşim beni zumla diye bir internet sayfasından aldatıyor eşim tir şöförü 2 ayda 3 ayda bir eve geliyor öğrendiğimde kabul etmedi inkar etti sonrada kabul edip suçu bana yıkmaya çalıştı boşanmak istiyor galiba ama suç benim olsun istiyor ne yapmalıyım yardım edin akıl verin ne olur ve ben bunu bugün öğrendim 23.03.2020


Kayıtsız Üye
Merhaba ben 5 yıldır evliyim iki oğlum var biri 3 yasında biri dört aylık ikinci oğluma hamileyken eşim arkadaşlarıyla içki içmeye gitti ve gece gelirim dedi ama gelmemiş eve sabah ta çok çelişkili konuştu aslında ben güveniyorum ama beynimin içindeki soruları cevaplayamıyorum benim vajinal enfeksiyonum var geçmiyor 6 aydır kullanmadığım ilaç kalmadı ve bunun sebebide çoklu ilişki ben yapmadığıma göre tek seçenek eşim ve şimdiye kadar hiç yapmadığı bir şey yapıyor benimle birlikte olmak yerine açık ve benzeri şeyler izliyor ona soramıyorumda duyacaklarımdan ve olacaklardan korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum.

Okudunuz mu?  Hakkını haram etmek günah mıdır

kocam beni aldatıyor, kocam beni aldatiyor, esim beni kardesimin karisiyla aldatiyor ne yapmalıyım

Bu kategoride yer alan Çiçek gül koparmak günah mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kocam beni aldatıyor ne yapmalıyım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.