Anasayfa
7 Mayıs 2021, 7:36

Bana Çok Nazar Değiyor. Nasıl Korunabilirim?

Nazar

Levent41
Selamın aleyküm.. sevgili kardeşlerim bende aşırı vesvese vardı Allah’a şükürler olsunki kurtuldum.. ama ben inanılmaz göze geliyorum Allah’a şükür kaza bela yaşamıyorum ama ruhum sıkılıyor kendimi devamlı okutuyorum muska taşıyorum muskam boynuma iple bağlıydı tavsiye üzerine bugün gümüş zincirle taktım 2 saat sonra gümüş koptu bu kadar göze gelmemek için ne yapmam gerekiyor beni biraz aydınlatır mısınız maddi durumum iyi Allah’a şükür sadakamı zekâtımı veriyorum ama hem göze geliyorum kaza bela yaşamadım ama ucuz atlattığım şeylerde oldu rabbim sayesinde gurbetimi yapan yalan konuşan kıskançlık yapan bir kaç kişide var biliyorum ne kadar bağımı kessemde kötü enerjiler alıyorum lütfen yardım

Okudunuz mu?  İslam Dininde Paylaşmanın önemi Nedir?

Yorum: Bana Çok Nazar Değiyor. Nasıl Korunabilirim?

Kuldurdileyen
Şerren göze göz, dişe diş istemek hakkındır. Ruhunu sıkanı sıkmak hakkındır. Namaz ruhunu sıkanı sıkar. Artır namazını hanginiz pes edecek hanginiz o vücutta daha güçlü ve hüküm sahibi çıkartın ortaya. Sonra da güçlü olanın sözü geçsin artık. Nasılsa kim güçlüyse onun yoluna varacaksınız bari yolda gereksiz eziyet çekmeyin.

Okudunuz mu?  Bakir olmayan erkekle evlenmek caiz midir ?

Nazara karşı cariye gerekir. Muska cariye değildir. Eğer muska iyiyise taşıyana değil okuyana faydası vardır o fayda da nazar değildir. Nazarın cariyesi sadakadır. Artırarak güzelleştirip, değen nazarın gücünü aşırtırsanız, sadakadan zarar görmez ancak her türlü fayda elde edersiniz. Gelecek olan nazar değil kaderse sadaka ne kadar güzelse sabır da onun gibi artarak çoğaltılarak her türlü ebedi bir fayda verici olur. Ama çaldırılmazsa ki bunların hırsızı vardır.

Okudunuz mu?  Kayınımın yanında başı açık oturabilir miyim

Yorum: Bana Çok Nazar Değiyor. Nasıl Korunabilirim?

Kayıtsız Üye
arkadaşlar nazar dan kurtulmak için 3 gün sabah öglen ve akşam fatiha,elif lam mim,ihlas,felak,nas,kafirun suresi,ayetel kürsi ve amenarrasulu bu duaları 7 şer defa abdesli şekilde okuyun nazar tekrarladıgı taktirde bunu hissedersiniz hissettiginizde tekrar bu duaları okuyun sıralaması yazdıgım şekidedir şifa Allahdandır Allah yardımcımız olsun…

Okudunuz mu?  Obsesif Kompülsif Bozukluk (OKB) ve İtikat, Fıkıh Meselesi

Yorum: Nazar

seyit gazi
istikamet üzere olmakla namazla kuranla diri dirayetli kavi durun, esen her yelden etkilenmeyin. sizi tenzih ederim bazen insanlar nazardan korktuklarının yarısı kadar Allah dan korksa, asrı saadette yaşarmışız gibi geliyor bana.

Allah avc vermiş olduğu nimeti kulunun üzerindeki görmeyi ister ancak bunu da insanların gözünün içine sokmamak gerekir. hatta ben bu nimeti şimdi insanların gözünün içine sokmayacak mıyım, ben ne anladım o zaman bu nimetten gibi durumlarda olmuyor değil.

Okudunuz mu?  Büyük günahlar nelerdir ve "Yedi Büyük Günah" hangileridir?

hased edebilecek olana üzerinizdeki nimetleri de bir bir saymayın, siz hiç hırsıza evinizdeki mücevherin yerini söylüyor musunuz demişler. ancak toplumda kıskançlığa neden olabilecek davranışlardan da uzak durmak gerekir. her zamanda hased edebilecek olana kabahat bulmamak lazım.

bir nimetin yerli yerinde kullanılmasıyla da, o nimetin şükrü eda edilmiş olur. Allah avc nin vermiş olduğu nimeti layığıyla yerli yerinde kullanacak olursanız, inşaAllah Allah avc nin size bağışlamış olduğu nimetle aranıza kimse giremeyecekdir.

Okudunuz mu?  İmam nikahı kaç yaşında kıyılır

sadaka verin, ihlas felak ve nas surelerini okuyun ancak bunu da dayanmanın ve sığınmanın merciisinin kapısında olduğunuzun idrakiyle yapın.

Allah avc bir nimeti üzerimizde görmek isterse ve bizde bunu yerli yerinde kullanırsak, inşaAllah bu nimetle aramıza kimse giremeyecekdir. burada sorumluluğun biraz da bize düştüğünü düşünüyorum.

Okudunuz mu?  İnsanın içi neden daralır

yazdıklarımın hiçbir yerinde de sizi itham etmiyorum, Allah a emanet olun


sürekli nazar değiyor, çok nazar değiyor, bana çok nazar değiyor

Bu kategoride yer alan Nasuh tövbesi nasıl yapılır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bana Çok Nazar Değiyor. Nasıl Korunabilirim? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.