Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:38
missa
Abone

Kocam beni sürekli aldatıyor

Kocam beni sürekli aldatıyor

Kayıtsız Üye
Ben on iki yıllık evli üç annesi bir bayanım. Eşimle her ailede olduğu gibi arada sıkıntılarımız olsada iyi anlaştığımızı düşünüyorum. Eşim yaklaşık 9 yıldır bir gün dahi namazını aksatmayan, çocuklarına aile ahlakını öğretmeye çalışan, onları imanlı yetişme yolunda ilerleyen bir babaydı. Bundan iki yıl öncesine kadar tam beş yıl işsiz kaldı. Evde oturdu ben çalıştım. Bir gün ona ah demedim. Neden ben çalışıyorum sen oturuyorsun demedim. Hem dışarda hem evde sabırla direndim. İki yıl önce yıllardır istediği bir işe kavuştu. Bizi bırakıp işi için ankaraya gitti. Kuzeniyle birlikte birşeyler yapmaya başladılar. Fakat zaman geçtikçe telefonunun yıllarca değişmeyen şifresi değişmeye başladı. Hali tavrı hareketleri değişti. Ama inanın ben yinedr bir şey kondurmadım. Stresli bir işi var kafası karışık düzelir derken rabbim karşıma öyle birley çıkardı ki. Beni aldattığını anladım. Yüzleştim sakince kabul etti pişman olduğunu ifade etti. Evlatlarımın hatrına kapattım konuyu derken aslında kapanmadığını gördüm. Belki o insancıkla olan ikişkisi bitti ama sosyal medyasında hergün bir bayan daha ekleniyor. Ben sosyal medya kullanmadığım içinde bilmiyorum sanıyor. Tam anlamıyla megaloman sürekli beğenilme duygusu yaşayan bambaşka bir insan oldu. Tam bir yıl oldu. Tahammül sınırlarımın zorlandığını hissediyorum. Dönüp kendimi sorguladım acaba bende bir problemmi var eksik be yaptım diye. Daha ilgili daha şevkatli yaklaştım olmadı, kendimi geri çektim olmadı, yüzleştim olmadı. İşin enteresan yanı uyuşturucu madde kullandığındanda şüpheleniyorum artık. Ve bu insan hala namazına vakti vaktine devam ediyor. Ben anlamakta güçlük çekiyorum. Bir boşluktamı kafasımı karışık girdiği ortammı onu bu hale getirdi ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum artık. Lütfen düşündüklerinizi benimle paylaşımısınız kardeşlerim. Dipsiz bir kuyuda gibiyim.

Okudunuz mu?  Kız ister, ama anne evlenmesini istemezse ve hakkını helal etmezse! Buna hakkı var mı?

Yorum: Kocam beni sürekli aldatıyor

vel Fecr
bence konuyu aile büyüklerine taışmalısınız. olay sizden çıkmış artık. yada dini bilgisi yüksek biri ile otursun nasihat dinlesin.
kendi aranızda çözülecek bir konu gibi durmuyor.


Kul hakki

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Hocam kocam beni aldattı. Ama o sıralar evdeydik. Kocamın İş yerine gittim. Oradaki bayan bakımlı dul bir bayan . Kadın bize gayet iyi davrandır. Eşim bayana telefon açtı. Benimle ilgilenmesini söyledi. Telefon konuşmaları sanki iş arkadaşı gibi değil kahkahalı sen şakrak konuştular. Telefon konuşması bittikten sonra kadın bana eşimi övmeye başladı. Esin benim ideolum . Onun gibi başarılı olmak istiyorum gibi konuşmalar geçti. O sıralar eşim beni aldattığını itiraf etmişti. Ben delil bulamadığım için takipteydim. Eve geldim çocuğa baban beni iş yerinde gülerek telefonla konuşan bayanla aldatıyor dedim. Çocuk 20 yaşı geçkin. Bana hayır babam öyle şey yapmaz falan dedi. Ben ısrarla o kadınla eşimin konuşmaları doğrultusun kesin o dur dedim. Oysaki o kadınla değil başka kadınla aldattığı delillerle belli oldu. Çocuktan başka kimseye söylemedim. Kocama da söylemedim. Önceki bayan için iftira mı atmış oluyorum. Helallik almam gerekir mi? Helallik istesem kadın benimle kavga eder. Ne yapacağımı şaşırdım. Bu durum kul hakkına girer mi?

Okudunuz mu?  Allah (c.c.) buradaki (c.c.) açılımı ve anlamı?

kocam benı aldatıyo ne yapsam, Kocam benı dınlesn, zina

Bu kategoride yer alan İmam nikahı nasıl düşer koca üç defa kadına boşsun deyince nikah düşer mi şahit olmadan? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kocam beni sürekli aldatıyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.