Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:20
missa05
Abone

Yumurtayla yapılan büyünün amacı nedir

Yumurtayla yapılan büyünün amacı nedir

Kayıtsız Üye3
Evimizin etrafinda 3 . kez yumurta buluyoruz ve en son buldugumuz yesil renkteydi bunun bir buyu olup olmadigini ve niye yapilabilecegini nasıl ogrenebiliriz ?


Cevap: Yumurtayla yapılan büyünün amacı nedir

mum
Yumurta ile büyü nasıl ve ne için yapılır?

Okudunuz mu?  Edebiyatta nesir ve nazım arasındaki farkları öğrenmek istiyorum

Medrese dönemimde günlük taze yumurta ile hırsız bulma büyüsü yapıldığını gördüm.
Onun dışında yumurta ile hangi tür büyüler yapılır bilmem ama korunmak için Ayetel Kürsi ve hadislerde geçen Allah’a sığınma dualarını okuduğumuzda sihir/büyü bize zarar vermez.


yumurtayla buyu dini hukmu, Yumurta büyüsü, evde yumurta bulma

Bu kategoride yer alan Alkollü içecekler alıp satan bir şirkette muhasebeci olarak çalışmak caizmidir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yumurtayla yapılan büyünün amacı nedir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.