Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:42
missa0555
Editor

Sık Sık İhtilam Olmak

Sık Sık İhtilam Olmak

Kayıtsız Üye
Hocam ben sürekli ihtilam oluyorum. Her uyuduğumda ihtilam oluyorum. Daha yeni buluğa erdim. Gündüzleri hiç meni gelmedi. O yüzden olabilir mi? Ancak harama bakmamaya özen gösteriyorum. Bunu nasıl engellerim. Gerçekten bıktım. Annemlere söyleyemiyorum. Gizlice alıyorum guslu. Bazen ise bir kaç gün cünüp geziyorum. Bu durumdan rahatsızım. Beş vakit namazıda kılıyorum. Diğer bir sorum. Menim beyaz külodumda hemen kuruyor. Tabaka oluşturmuyor ancak kokuyor. O yüzden bende meni diyorum.

Hocam ben 13 yaşındayım. İlk ihtilamım 6 ay önce oldu. Ayda bir oluyordu. Ancak son bir ayda her uyuduğumuda cinsel içerik görüyor. Ve külodumda ıslaklık buluyorum. Ben de cünüp oldum diyiyorum. Babama söylemekte çekindiğim için bazen 2 gün cünüp geziyorum. 5 vakit namaz kıldığım için bu beni rahatsız ediyor. Bu durumu engelleyebilirmiyim. Bir de benim menim kulodumda hemencecik kuruyor ve tabaka bırakmıyor ancak koktuğu için bende meni diyorum. Hocam çok kötü durumdayım ne olur bir çare. Gündüz harama bakmıyorum ancak şehvetleniyorum. Şu ana kadar uyanık iken sadece 1 kez meni geldi. Eskiden sadece mezi vardı. Çok kötüyüm. Nereye gitsem bu konu aklımdan çıkmıyor.

Okudunuz mu?  Adetliyken ölen şehit sayılır mı?

Cevap: Sık Sık İhtilam Olmak

nasih
Kardeş sen asla cünüp gezme. her gece ihtilma olman mümkün değil.
belki mezi gelmiştir sen MENİ ile MEZİ nedir iyice öğren. Forumda çok sayıda konu var.


Cevap: Sık Sık İhtilam Olmak

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben 15-16 yaşındayım imam hatipe gidiyorum. ben hiç bu yaşıma kadar mastürbasyon yapmamıştım birkaç ay önce başladım çünkü neredeyse her gece rüya görmesem bile ihtilam oluyordum her gün üstümü değiştirmekten utanıyordum üstüm batıyordu yapışıp acıtıyordu bir de. perşembe gecesinden gusül alırdım gece bozulurdu okulda cumaya giderken de abdest almadan gidip sadece hareketleri yapıyordum. çünkü öyle yapmak zorundaydım gelmek zorunlu Allah affetsin diyerek yapıyordum ama buna mecbur olduğumu Allah da biliyor.

Okudunuz mu?  Salavat duası ve anlamı

sorularım şunlar ihtilam olmamak için mastürbasyon yapmak günah mıdır en azından haftada 1?
abdestsiz gidip sadece hareket yaparak sure okumadan cuma namazı kılmak günah mıdır?

hocam benim yazımı da onaylar mısınız o farklı çünkü ben de her gün oluyodum mastürbasyona başlayınca olmamaya başladım mastürbasyonu bırakmaya çalışıyorum şimdi ama bırakınca gece ihtilam oluyorum lütfen ne yapmam gerekir

Okudunuz mu?  Erişkinlik Dönemindeyim Şeytan Peşimi Bırakmıyor

Yorum: Sık Sık İhtilam Olmak

Ensar
Ve aleyküm selam, sevgili kardeşim ihtilâm olmanız özellikle ergenlik çağında bu tür sorunlar yaşamanız doğal tabii bir durumdur. İhtilâm olmamanız için size kendi kendinizi tatmin olmanız hususunda bir serbestlik verilmez. Şehvetinizi kırmanız için pek sıcak olmayan hafif soğuk su ile duş alabilir ve oruç tutmaya devam edin bu sizin için yararlı olacaktır.
Her gece ihtilâm olmanızdan dolayı sabredin bu durum geçici bir zaman dilimidir. Perşembe günleri ihtilâm olduğunuz vakitler okula gitmeden önce kısa bir gusül alın ve öylece okula gitmeyi ayarlayın. Cuma namazını bu sayede cünüp olamadan kılmış olursunuz, oysa abdestsiz yani gusulsüz cünüp bir şekilde camiye girmeniz hatamdır. Cünüp olanın mescide girmesi haramdır. Camiye cünüplü olarak girmeniz gerçekten günahtır istiğfar edin. Dediğim gibi gusül alma vakitlerinizi iyi ayarlayın, ve haram olan mastürbasyon dan uzak kalın.

Okudunuz mu?  Nazar duası arapça ve anlamı

Kayıtsız Üye
Ensar hocam cevabınız için teşekkür ediyorum. Perşembe günleri hep alıyorum ama cuma gecesi bozuluyor yani sabah da alamam aileme de söyleyemem utanırım. Elimde olan bir şey de değil hocalara söylesem yine utanırım zaten sosyal biri değilim. Yani mecburen o mescide girmek zorundayım pişman oluyorum ama yapacak bir şeyim yok bana çok günah yazılır mı?

Okudunuz mu?  İslamın aileye verdiği önem nedir ?

ACİLSERVİS
Utanma işinde aile ve hocalarını söylüyorsun. Unuttuğun daha önemli birisi yok mu? Ailenle ve hocalarınla bir defa yüzleş yani eğer olursa anlat ve utan sana bir şey olmaz. Hem yolun açılır hem de rahatlarsın. Ve Allah’tan utanmaktan çok daha iyidir.

Okudunuz mu?  Sevdiğim kişiyle evlenmek için dua

Kayıtsız Üye
Hocam doğru demişsiniz ama gerçekten çok utangaç ve içine kapanık birisiyim bunu aşamıyorum ben konuşmaya da utanırım bunun önüne geçemiyorum başka yapacak bir şeyim yok birisi okulda gusülüm yok gelmesem olur mu demişti hocaya ama hoca da gel dedi bir şey olmaz ben öyle desem utanırım çok utangaç birisiyim

Bu kategoride yer alan Hz Muhammedin doğduğu çevrede hangi inançlar yaygındı ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sık Sık İhtilam Olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.