Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:56
missa3
Abone

Erişkinlik Dönemindeyim Şeytan Peşimi Bırakmıyor

Erişkinlik Dönemindeyim Şeytan Peşimi Bırakmıyor

Aciz
Öncelikle Selamün Aleyküm. Hepinize ve böyle bir site oluşturduğunuz için size teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun. Dallandırıp budaklandırmadan konuya geçiyorum.

Ben Allah korkusu olan bir ailenin erkek çocuğuyum. Elhamdülillah namazımı kılıyor, orucumu tutuyorum. Okuldaki küfürden başka kelam etmeyen ve azgınlıktan, sapıklıktan başka bir şey düşünmeyen arkadaşlarıma uymamaya çalışıyorum.

2 ay önce 13. yaşıma girdim. Malum bu zamanlar benim tam da ergenliğe girdiğim dönemler. Şeytan yakamı bırakmıyor. İmanımı sarsmaya çalışıyor. Namazımı bazen aksatsam da 5 vakit kılıyorum ama düzgün kılmadığımı hissediyorum. Sanki ibadetim kabul olmamış gibi geliyor bana. Bu benim birinci sorunum. 🙁

Okudunuz mu?  Şeytanın Vesveselerinden Dolayı Hayatım Çok Kötü Gidiyor

Bunun dışında aklıma sık sık söylediğim yalanlar ve sadece çok sinirlendiğim zamanlarda yapmama rağmen ettiğim küfürler geliyor. Hele 1-2 kere yemin edip bozdum ki bu beni binbir pişman ediyor. Bu da ikinci sorunum. 🙁

Kendimi kirli hissediyorum, gusül de alsam, tövbe de etsem bu histen kurtulamıyorum. 🙁

Ve bu yaştakilerin en dikkat etmesi gereken hislerden biri olan şehvet duygumu bastırmaya çalışıyorum. Ancak zamanımızın mini eteklerle dolaşan her yerini gösteren olan kadınları belli, okulda kenara geçip gizlice telefondan bir şeylere bakan arkadaşlarım belli. İnsan ister istemez azıyor yani. Cinsel arzuları oluyor. Mastürbasyonu öğreneli 1 yıl oldu. Ama biliyorum ki günah bir şey. Ama bazen mecbur yapıyorum çünkü bazen öyle bir aklıma oturuyor ki bu kötü düşünceler, kalbim güm güm atıyor. Kollarımda derman kalmıyor. Engel olamıyorum o zaman. Hatta çok olmuyor ama bazen boşalsam bile isteğim duruyor. Yani affedersiniz kadın arzular gibi oluyorum. Bunun dışında bir de annemden çekiniyorum. Ben ergenliğe girdim. Yani belli bir sürede bir ihtilam oluyorum ama bir sefer de gusül almam gerek ama annem böyle olunca beni resmen sorguya çekiyor. Yoksa rüyanda kadın mı gördün diye soruyor.

Okudunuz mu?  Sırları gizlemek icin yalan söylemek

Evet desem;

Sen gece yatarken kimleri düşünüyorsun bakayım sapıttın mı sen?

Diye başlar konuşup durur ben bu sırada yeri dibine girerim tabi utançtan.

Ben de mecburen hayır derim. Terledim banyo yapmam gerek falan derim. Bundan ayrı rahatsız olurum çünkü yalan söylemiş oluyorum böyle.

Okudunuz mu?  Bacakta oluşan batıklar gusle engel olur mu?

Kısaca böyle bir sorguyla karşı karşıya kalmamak için masturbasyon yapıyorum ama bağımlı deģilim. Haftada bir falan, bazen kendi kendime 2 hafta 3 hafta ya da 1 ay kötü bir şey yapmayacağım diye yemin ediyorum sırf mastürbasyon yapmamak için. Bu da son sorunum. 🙁

Okudunuz mu?  Görgü kuralları ile ilgili hikayeler şiirler

Ya abilerim kardeşlerim kendo kendime sen cehennemliksin der oldum ama içimde biri salla gitsin diyor resmen. 2 yıl öncesi geliyor aklıma. Ne kadar saftım, temizdim. !

Çok şükür ki 3 yıldır orucumu tam tuttum, 2 yıldır hatmimi de ettim. Beni tek mutlu eden bu. 🙂

Okudunuz mu?  İhfa ne demektir?

Arkadaş çevrem bana çok imanlı olduğumu söylüyor ama ben hadi ordan diye geçiyorum çünkü kendileri mescide inip 2 rekat namaz kılar sanki Dünya’yı kurtardılar gibi ortada kasılırlar. Yaptıkları ibadeti başa kakarlar.

Neyse şuan yazıyı bitirmek zorundayım yoksa daha devam ederdim ama zamanınızı çalmak istemiyorum. Başka bir sıkıntım olursa inşAllah size bu konu altından ileteceğim.

Kısaca yardımlarınıza ihtiyacım var ne yapmalıyım diye şu Allah’ın aciz kuluna yardım ederseniz sevinirim. Kendi kendime hatalarımı düzeltmeye çalışıyorum ama olmuyor. 🙁

Okudunuz mu?  Peygamberimizin kılıcının adı

Yorum: Erişkinlik Dönemindeyim Şeytan Peşimi Bırakmıyor

bbgbbg
Canım güzel kardeşim daha önünde zorlu sınavlar olacak inşaAllah hayırlısıylan okuyup üniversitelere gideceksin.Dayan 2-3 ay dayanabilirsen Allah’ın izniyle masturbasyonu bırakırsın.

Namazlarını sakın aksatma ve önemini bilerek namazlarını kıl.Sakın arkadaşlarına uyup amaan okulda kılmıyayım deme teneffüste bile olsa git kıl kardeşim benim.İnsanlar ne der diye falanda düşünme teneffüste gidip namaz kılman arkadaşlarına da örnek olur ve bir manada tebliğ yapmış bile olursun.Namazlarını oturt dediğim gibi.Allah (azze ve celle) Kur’an buyuruyor ki ; "Kitaptan sana vahyolunanı oku, namazı da dosdoğru kıl. Çünkü namaz, insanı hayâsızlıktan ve kötülükten alıkor. Allah’ı anmak (olan namaz) elbette en büyük ibadettir. Allah, yaptıklarınızı biliyor.(Ankebut:45)

Okudunuz mu?  Sakalı jiletle kesmek haram mı?

Açık seçik kadınlar içinde şunu söyleyebilirim; Açık yerlerini görünce kafanı çevir ve kalbinden onlara acı,Allah’dan(cc) hidayet dile.Rabbim seni şeytandan ve nefsinden korusun kardeşim benim.Unutma Allah(azze ve celle) doğru yoldaki genci daha çok sever derler.Allah’a emanetsin.


Yorum: Erişkinlik Dönemindeyim Şeytan Peşimi Bırakmıyor

Kayıtsız Üye
Sağol kardeşim yorumun için. Bana moral verdin.

Okudunuz mu?  Arapça esmaül hüsna hadisi

Yorum: Erişkinlik Dönemindeyim Şeytan Peşimi Bırakmıyor

Kayıtsız Üye
Kardeşim abimizin dedigi gibi 2-3 ay sabrederek bu sorun çözülmez bu konunun çözümü evlenmek veya oruç tutmak en önemlisi de gözü haramdan sakınmak bunları yapmana rağmen yine aklına şehvet duygusu gelecek ki sen harama bakmamana rağmen bunu aklına getiren şeytan sende eüzübesmele çekip Allâha sığınacaksın inan bunun başka hiçbir formülü yok. Bu bir imtahan Allâhın ipine sımsıkı sarıl tabi namazı da her ne günah işlersen işle Allâhın emri olan namazı kılacaksın. Şeytan namazı bırakman için bunları yaptırıyor sana namaz kılma zaten sen günahkarsın demek için ama sen günahkar da olsan namazın özünü anlamaya çalış

Okudunuz mu?  Zinaya düşmemek için mustehcen film izlemek günahmı,izlememem mi gerekli?

Mustafa 1907
Lütfen banada yardım edin 20 yaşındayım 19 yaşında 5 vakit namaza başladım ve şuan Allahtan bir isteğim var ama şeytan sen namaza başladıktan sonrada günahların var diyor ve Allah kabul etmez diyor ne yapıcam ben ? Oturdum günahlarımı düşünüyorum varmı yokmu diye ?

Okudunuz mu?  41 yasini iki kişi okuyabilir mi

ACİLSERVİS
Herkesin günahı olabilir. Namaz kılanlar günahsızlar mı? Her Müslüman namaz kılmak zorundadır en büyük günahları işlemiş olsa bile.

Bu kategoride yer alan Hayvan sevgisi ile ilgili hadisler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Erişkinlik Dönemindeyim Şeytan Peşimi Bırakmıyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.