Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:48
sizden07
Abone

Evlenmeye Niyetlendim Ama Olumsuzluklar Peşimi Hiç Bırakmadı

Evlenmeye Niyetlendim Ama Olumsuzluklar Peşimi Hiç Bırakmadı

yalanhayat
Kardeşlerim nişanlandıktan bu zamana kadar hem kötü şeylerle karşılaştım kız istemede zorluklar yaşadık eyvAllah dedik nişanda çok büyük sıkıntılar oldu ayrılma noktasına gelindi eyvAllah dedim eşya aldım eve beyaz eşyada ayrı sorun çıktı mobilya da yatak odasında ayrı sorunlar çıktı tam bitti diyorum ev sahihi ile sıkıntılar yaşıyorum oda bitti diyorum aldıgım yatak odasında sıkıntı çıkıyor e oda bitti diyorum düğüne çok az bir zaman kala kızın annesinin 2 akrabasını vurup öldürmüşler bakarsanız 2 hafta gibi bir zaman kalmış yani ama böyle ölüm sonuçları çıktı e şimdi ne kızda moral kaldı ne bende kız bana diyor ki acaba bir sürü yaşadıgımız şeyler bize bir işaret mi evliligimiz hayırlı olmayacak mı ailelerin birbirleri ile olan problemlerine heleki hiç değinmiyorum bazı akrabalarımız evlilik yolunda gidenler için şeytan çok ugraşır diyordu ne kadar dogrudur bu söz ? ALLAH razı olsun

Okudunuz mu?  Dua edemiyorum

Yorum: Evlenmeye Niyetlendim Ama Olumsuzluklar Peşimi Hiç Bırakmadı

Omer Faruk
Güzel kardeşim,

ALlah’ın kurallarına uyarak bir evlilik gerçekleştiriyorsanız kimseye kulak asmayın. Dünya imtihan dünyasıdır. Siz her işinizi tam yapsanız da dışarıdakilere engel olamazsınız.

Üstelik bu belalar sizin problem çözme becerinizi de gösterir. Yani her ikiniz de bu belalardan dolayı şanslı bile sayılabilirsiniz. Çünkü eşinizin zorluklar karşısında nasıl bir tavır aldığını, kötümser mi iyimser mi, problem çözümü nasıl? Bütün bunları görmüş olursunuz.

Okudunuz mu?  Jiletle tıraş haram(mı)dır?

Hayatta iyimser (ümitvar) bir eş kadar verilmiş değerli bir hediye yoktur. Daha bunlar bir şey değil asıl evlilikten sonra imtihanlar bekliyor. Böyle çabuk vazgeçecekseniz o zaman ileride işiniz daha da zor demektir.

Allah ömür boyu yuvanızı korusun, selametle…

Bu kategoride yer alan Fotoğraf çekmek haram mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlenmeye Niyetlendim Ama Olumsuzluklar Peşimi Hiç Bırakmadı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.