Anasayfa
13 Temmuz 2022, 13:09
missa09
Abone

Babam bana bela okudu

Babam bana bela okudu

Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm. Ben 14 yasinda ergenlikte bir erkegim. Arkadaşımla gezmeye gittik. Sinemadan 20.30 da ciktim ciktigim gibi eve geldim ama gelmem uzun surdu . 1.30 dk falan sonra sabahta ablamla çıkmıştık disari ablam ben baska yere gittikten sonra arkadaşına gitti babamdan azar yemiyim diye arkadaşindan benim geldigim saate geldi ve arkadaşi bizim yan binada oturuyo neyse eve geldik saat 22.30 sularinda bize bagirdi cagirdi az kalsin dovuyodu azarlarkende beddua etti bela okudi muhafazak bir aileyiz ve babam haci . olur olmadik seylere sinirlenir babam bagirir cagirir ama beddua etmezdi. Hatta baba beddusaindan korkmam gerekdigini daha önce o bana soyledi yardim edin babamin bedduasi kabul olurmu İnşAllah aileden kimseye gitmez o beddua

Okudunuz mu?  Çocuk aldırmanın günahı varmıdır

Cevap: Babam bana bela okudu

Fetva Meclisi
Değerli kardeşimiz babanızın sizlere etmiş olduğu beddua kalben yapılan beddua değildir. Ama dinimizde Bela Okumak caiz değildir.

Bu kategoride yer alan Dinimizce uygun olmayan davranışları yapan kimseleri uyarmak günah olur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Babam bana bela okudu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.