Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:55
sizden0
Abone

Bela üstüne bela geliyor mutluluk yokmu bana

Bela üstüne bela geliyor mutluluk yokmu bana

ezgi06
Önce dolandırıldım. paramı 2 çoçuğumun helal parasını alamıyorum geri.ben sıkıntı çekerken o haram para yiyen insan rahat ve güzel yaşıyor.sonra çocugumu yatırdıgım hastanedeki hemşire ile tartıstım çünkü insanlara kötü davranıyorlardı bende hakkımı aradımki bende hemşireyim ve bu şekilde asla davranmıyorum.mahkemelik oldumki hakaret bile etmedim onlar etti bana.bütün bunların yanında üst kattaki komşuma 20den fazla kez söylememe rağmen balkondan tepemize halı sirkelemesi 2 saat önce beni gördüğü halde başıma halı sirkeledi ve tozlar kafamdaydı yok anlamıyor inanamıyorum nasıl insan bunlar gece 1 de ev süpürmesi mobilyaları cekep kötülük mesi psikolojimi bozdu artık işkence gibi.atama bekliyorum atanana kadar aile sağlığı merkezine girmeye çalışıyorum torpilli yüksek mevkide tanıdığı olan insanların yüzünden giremiyorum.tam olcak önüme torpilli geçiyor ama benim ihtiyacım var oluyor haksızlık değilmi.Neden bütün kapılar yüzüme kapanıyor.Benim hiç umudum kalmadı artık sanırım belaları ben çekiyorum.Belki yanlış düşünüyorum ama ben Allahın sevmediği bir kulmuyum da hep kötülükler bana geliyor.

Okudunuz mu?  Helal yoldan para kazanmayan birisinden borc para almak caizmidir?

Cevap: Bela üstüne bela geliyor mutluluk yokmu bana

99/1
Son cümlenizde olay bitti. Bir kere şöyle düşünün. Dünyada başınıza gelen musibetler ister istemez işlediğiniz günahlara keffaret olabilir. Dolayısıyla siz Allah’ın sevgili kulu olmadığınızdan değil bilakis olduğunuzdan dolayı belki rabbimiz sizin ahirette acı çekmemeniz için günahlarınızın karşılığını size bu dünyada birtakım musibetlerle iade ediyor. Bu durumda tam tersine mutlu olun. Ahirette mutluluk her şeye değmez mi sizce de? Sabredin rabbe iltica edin. Allah yardımcınız olsun. Bizlere de dua edin inşAllah.
Rabbim utandırmasın… SELAMETLE!!!

Bu kategoride yer alan Bir kıza şehvet hissi duymadan güzel mi diye bakmak yanlışmıdır (evlenmek amaçlı) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bela üstüne bela geliyor mutluluk yokmu bana Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.