Anasayfa
11 Eylül 2022, 2:30
Sohbet
Yönetici

Kendini değersiz hissetme hasatalığı nedir?

Kendini Yalnız Değersiz Hissetme

Kayıtsız Üye
son zamanlarda kendimi değersiz huzursuz yalnız hissediyorum ailevi sorunlarım var fakat normalde baksanız iyiyim ama içim sıkıntılı.gittikçe çıkmaza giriyorum sanki huzur bulamıyorum namaz kılıyorum kuran okumaya çalışıyorum ama bir türlü kendimi rahat hissedemiyorum.eşimden ayrı yaşıyorum yurt dışındayım birde kızım var.çok zor geliyor her şey şu aralar bana üstüme üstüme geliyor normalde sabırlı insanımdır ama sanki sabrımda kalmıyor.ne yapmam lazım bilemiyorumda. bunun için bir dua yada öneri herhangi bir şey var mıdır acaba.bunu yazmak istedim sadece şuan buraya. bir çare arıyorum sanki bulamıyorum ama

Okudunuz mu?  Hz. Muhammed'in ''rahmet peygamberi'' olması ne anlama gelir?

Cevap: Kendini değersiz hissetme hasatalığı nedir?

AYSEVEN
kendin, değersiz görme hastalığı ruhen yaşanılan bir hastalıktan ibarettir güvensizlik duygusu aşağılanma duygusu kişiyi sahiplenir olaylar karşısında güçlü duramaz ve çok hassas olur


Yorum: Kendini değersiz hissetme hasatalığı nedir?

Kayıtsız Üye
Kendini ozguvensiz ve sorunlu hissetme ile ilgili dua yazmadiniz

Okudunuz mu?  Hz Hud'un kavmi neden helak oldu?

Yorum: Kendini Yalnız Değersiz Hissetme

gimsangoksel
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun. Değersizlik duygusu yada kendinizi bununla bir görme hissi, yakın geçmiş veya uzun geçmişte yaşadığınız travma diye tabir edilen olayların iç dünyanızdaki etkisinin yansımaları. Kısacası psikolojik olarak adlanan olayların artık sizde etkisinin olmaya başlaması denilebilir. Sakin kişilikler de daha sıklıkla ortaya çıkabilir çünkü bu insanların çoğu olaylar karşısında sessizliğe bürünür ve tepki göstermemeye çalışırlar ama bir süre sonra birikim olur ve tabirle bardak taşar. Eşinizden ayrı olmanız kızınızın olması ve doğal olarak bir aile kavramınızın şu an olmaması vs. ile denilebilir ki dolmuşluk var. Ve namaz ve Kuranı Kerim okumak gibi his dünyanızın rahatlamasını sağlayan ibadetleriniz de var ama bunlardan gereken sonucu alamıyorsunuz. Dua önerisi demişsiniz ve de haklı olarak bunu dile getirmişsiniz. Size bir önerim olacak psikoloji gözle görünmeyen ama hissettirdikleri malum ortada olan bir çeşit hastalığın halidir. Yani ruhun rahatsızlığı ve bunun bedene yansımasıdır. Dua sanıldığı gibi Arapça harfleri ile okunan ayetlerden ibaret gibi görünse de aslında dua önce sebeplere dair metotların bulunması ardından bunun yaratıcıya Allah CC niyazı ile sunulmasıdır. Şöyle düşünün başınız ağrıyor ve sebebi de gerilim tipi olsun, burada yapılması gereken ağrının sizi hemen terk etmesini sağlamaktır, bu bir ağrı kesici ise işte dua burada ağrı kesici olan o ilaçtır. Önce ilacı alıp sonra da ağrı için kelimeyle bunu Hakka iletmekle dua anlamını kazanır. Size tavsiyem önce ivedi D vitamini seviyesine baktırın ardından B12 ve mümkünse basit bir kan testi yaptırın hemogram-biyokimya ve Tiroit testleri muhtemelen bunların eksik olduğu görülecektir ve size uygun olanı hekim yerine koymak için bazı şeyleri sunacaktır. İşte bunlar kimyanın ruhla olan iletişimidir, diğer önerim ama bunları yaptırdıktan ve sonuçlara göre günde 391 defa Ya ŞAFİ Ya ALLAH zikrini aralıksız söyleyin. Ve kendinize şunu anlatın sizin gibi sıkıntılı hatta sizden kat ve kat daha sıkıntılı olan insanların varlığının gerçeğini, sokaklarımızda yatıp kalkan evsiz insanları, çok parası olmasına rağmen özürleri sebebiyle kendi eliyle bir çatal bile tutamayanları.

Bu kategoride yer alan Namazda Aklıma Gelen Kötü Düşüncelerden Nasıl Kurtulurum? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kendini değersiz hissetme hasatalığı nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.