Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:32
missa1
Abone

Şeyhe inanmamak

Şeyhe inanmamak

apati
selamunaleykum arkadaşlar ben zamanında bir şeyhe ”hz” degilde ”bey” diye hitap etmiştim çünkü şeyhlerle ilgili fazla bir şey bilmiyordum, (günaha girmek istemedigimden demişimdir) .birkaçgündür aklıma takıldı acaba günaha girmişmiyimdir veya dinden çıkmışmıyımdır diye lütfen cevaplayın çok kötü dert oldu.

Okudunuz mu?  Tesettürlü Birinin Açık Fotoğrafını Görmek

ama eminimki aşağılamak için kullanmamışımdır


Cevap: Şeyhe inanmamak

Molla_Efdal
Yaptığın şey günah değil fakat keşke ona şeyh ya da Efendi şeklinde hitap etseydin


Cevap: Şeyhe inanmamak

Sabri
Şeyh, Alim ve ilmiyle amel eden kişi demektir. Alimlere saygı göstermek Peygambere saygıdır. Ama senin ki bir saygısızlık değil saygı ifadesi değişikliği bunda sakınca yoktur.
Sahte şeyhlerde çoktur dikkat edelim

Okudunuz mu?  Allahümmeğfirlii verhamni ve afini vehdini verzukni duasının anlamı?

şeyhlere inanmamak günahmı

Bu kategoride yer alan Üç Kardeş" Meselesi Ve Ehl-i Sünnet Kelâmının Doğuşu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Şeyhe inanmamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.