Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Büyü Kitabı Görmek

Rüyada Büyü Kitabı Görmek

doctorfive
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben rüyamda bir iş hanındaydım. Orada gezerken tonlarca büyü kitabı gördüm. Böyle ortalığa bırakılmış. Ama o kadar çoklar ki yani 4 katlı bir apartman kadar çok kitap var. Kitabın ismi Kuran ve Büyü. Rüyada o kitapları gördükten sonra gidip bakıyorum ama açmıyorum. Daha sonra eve dönerken aklıma geliyor keşke bir tane alsaydım diyorum ve geri dönüyorum ama bir türlü alamıyorum kitabı. Bu rüya neye yorumlanır?

Okudunuz mu?  Rüya yorumu: rüyada ölmüş annemi yaşıyor ve poğaça yerken görüyorum

Cevap: Rüyada Büyü Kitabı Görmek

arifselim
Selamun aleykum. Sihir ve büyü genellikle insana zarar vermek isteyen birilerine işaret eder. Olumlu olarak tabir edilmez. Bu yapılan iyi şeyleri bozmaya çalışan, insanların başına türlü sorunlar açan ve var olan sorunları daha da büyüten kişilere işarettir. En doğrusunu elbette Allah bilir.

Bu kategoride yer alan Rüyada abinin vefat ettiğini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Büyü Kitabı Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.