Anasayfa
17 Nisan 2022, 20:16
missa4
Abone

Yaş farkı evlilikte sorun olur mu

Yaş farkı evlilikte sorun olur mu

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm sizlere bir sorum var nasıl sorulur bilemem ben 35 yasindayim tesadüf eseri biriyle tanıştım kendisinin bana 28 yaşında oldugunu söyledi ilk önce reddedim rica etti konuştuk ve sonuc aşık olduk o beni ben onu seviyorum sorun asıl aşkdan sonra çıktı kendisi 25 yaşında olduğunu aglayarak itiraf etti akli başında biri ama bana çok yas farkindan imkansiz geliyor ne olur bir cevap verin ne yapayım. .sevgilerimle. Gamze

Okudunuz mu?  Doğum yapan kişinin gusletmesi gerekir mi gusletmeden çocuğunu emzirmesi günah mıdır ?

Cevap: Yaş farkı evlilikte sorun olur mu

Şema
10 yaş farkı evliliğe engel değildir, önemli olan sizin birbirinizi sevip razı etmenizdir.
Peygamber efendimiz (sav) evlendiğinde 25, Hz. Hadice annemiz 40 yaşındaydı. Arada 15 yaş fark vardı ve duldu ki efendimiz bekardı.

Okudunuz mu?  Tesbih çektikten sonra okunan dua

Yalan söylemiş belki aşkındandır ama bu nifak ve kandırmadır.

Bu kategoride yer alan İstimnaya ihtiyacım var ne yapmalıyım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yaş farkı evlilikte sorun olur mu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.