Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:20
missa8
Abone

Adet bittiği nasıl anlaşılır

Adet bittiği nasıl anlaşılır

Kayıtsız Üye
Ben alet( spireal) taktirdim ara ara sık sık kanlı akıntı geliyor doğal olarak adetım yaklaştığında adet kanımı akıntı mi anlayamıyorum. Adetim bitti mi bitmedi mi anlayamıyorum Adetim 7 gün oluyordu kendimi 7. Günden sonra temiz mi saymaliyim eşimin yaklaşmasına izin vermeli miyim yoksa 10 günü beklemelimiyim. Akıntım artık beyaz değil?

Okudunuz mu?  Cinlerin musallatından nasıl kurtulunur

Cevap: Adet bittiği nasıl anlaşılır

Şema
Adet günü belli ise, adet günleri bittiğinde bir gün bekleyin ve akıntı olmazsa yıkanın. Yıkandıktan sonra gelen akıntılar devam ediyorsa kadın doğum uzmanına görünün bu hastalık kanıdır.


kadinlarin adeti bittini nasıl anlar

Bu kategoride yer alan Ezber nasıl kuvvetlenir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Adet bittiği nasıl anlaşılır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.