Anasayfa
17 Ekim 2023, 23:52
missa03
Abone

Cinlerin musallatından nasıl kurtulunur

Cinlerin musallatından nasıl kurtulunur

Aysel gürel
1 ay önce cinleri 3 kişi çağırdı bize musallat oldular sonra bir bilene gidip yardım istedik rahatladı ama 1.5 yaşındaki oğlum her gece acı acı bağırıyor bana yardım edin yavrumu evini onlardan nasıl kurtarın bu arada o gittiğimiz kişi bir muska yazdı eve astım hemen fark etti rahatladı zatan o zaman


Cevap: Cinlerin musallatından nasıl kurtulunur

Şema
Musallat olan cin var mı herkes bilmez istanbulda salih memiş var ona gidin baktırın


Uykuda Cin Görmek Ve Musallat?

mavigokyuzu35
merhabalar,
dün rüyamda cin gibi bir şey gördüm kulağıma seninle uğraşacağım diye bir şey söyledi. onun hariçinde benim genel olarak anksiyete stress sorunlarım var. sınav zamanından dolayı arttı. uyumaktan korkar oldum sebebi uykuda ölmek gibi diyebiliriz. dün o rüyayı gördüm ve 4 kere felan rüyalarla uykularımdan uyandım kesik kesik uyudum. en son gördüğüm rüya ise aslan beni kovalıyordu. o tarz figürler. yani son bir ay içinde stres katsayım arttı. bu cin musallatı belirtirtisi mi, anksiyete mi ne?

Okudunuz mu?  Şahitsiz nikah olur mu ?

uyumaktan korkuyorum, uykudaki boşluktan ve uykuda zamanda ne yaptığımı bilmiyorum korkuyorum teşekkürler


Yorum: Uykuda Cin Görmek Ve Musallat?

Omer Faruk
Selamün Aleyküm,

Kardeşim islam’a göre cin musallatı diye bir şey yoktur. Allah müşriklerin bu tür korkularından dolayı CİN suresini indirerek ne kadar yersiz korktuklarını ortaya koymuştur. Allah böyle söylerken birileri hala Allah adına konuşuyor.

Okudunuz mu?  Felak ve Nas Süreleri Tersten Yazarak Büyü Yapılır mı?

Cinlerin insan üzerinde hiçbir etkisi ve kudreti yoktur. Allah mı güçlü, cinler mi? Eğer Allah’ın güçlü olduğuna inanıyorsanız CİNLERİN size bir şey yap-ma-sı mümkün de-ğil-dir.

Eğer cinlerin güçlü olduğuna inanıyorsanız o zaman İslam dışında başka dinde çare aramalısınız.

Sakın muskacı üçkağıtçılara gitmeyin. Onlar para almayız derler ama siz yine postun altına sıkıştırırsınız. Bu işler böyle işler. Allah’a iman ediyorsanız bu tür hurafecilerin ve dolandırıcıların tuzağına düşmeyiniz.

Okudunuz mu?  Peygember efendimize gelen vahiyleri yazmakla görevli olan kişilere ne ad verilir?

Korkunuz tamamen psikolojik. İlk yapmanız gereken CİN suresini türkçe açıklamasından ve tefsirini de internette online diyanet tefsirinden okumanızdır. Ben hiçbir islam aliminin cinden etkilendiğini görmedim. Başka psikolojik sorunlarınız olduğunu düşünüyorsanız iyi bir psikoloğa görünün, vesselam.


mavigokyuzu35
Çok teşekkür ederim, çok içimi rahatlattınız. Tabiki Allah’a inanıyorum ve iman ediyorum. Sadece bilgisizim ve işte toplumda duyulan şeyler şöyle oldu böyle oldu diye. Okuyacağım sureyi çok teşekkürler.

Okudunuz mu?  Baba eziyeti

mavigokyuzu35
Merhabalar rüyada bir cin sol kulağıma seninle uğraşacağım gibi bir şey dedi. 3-4 defa rüyamdan uyandım o gece zor uyudum. Ertesi gün akşamı ishal oldum, ondan önce kahve felan içtim o gecede zor uyudum. Herneyse ondan sonraki gün yani bu gün oluyor ishal hafif var be bacaklarımda kollarımda karıncalanma var. Cinler musallat olabilir mi insana? Olursada bu saydıklarım musallat mıdır? Gerçekten çok takıldım bu konuya düşünemiyorum.

Okudunuz mu?  Helal ve Haram ürünler nelerdir?

Kayıtsız Üye
Mrb hayırlı ramazanlar ben 3.5 yıl önce cinlerin musallatıyla karşı karşıya kaldım namaz kılıyor oruç da tutuyordum 11 gün tuttum ramazan dışıydı 13 yaşımdan beri olduğunu söyledi hoca şuan 30 yasında bir evli bayanım evlendikten 2.5 yıl sonra başladı durumum zor günler geçirdim namaz kılamayacak duruma geldim ama yinede 1 vakitte olsa bırakmadım savaştım enerjimi tüketseler de ben Allah’a sığındım kuranı kerimi kendi kendime çözüp 3 günde okumaya başladım şuanda da düzenli namaz kılıyorum okuyorum da korkmuyorum onlardan ama hala vesveslerim devam ediyor arada bir aynalara bakma ihtiyacı duyuyorum engel olamıyorum geceleri kapatıyorum Üzerlerini bakarsam bildiğiniz göz görüyorum geceleri ve o zamandan kalan uykuya dalmak için gözlerimi kapattığımda 1.2 dakika sonra uçuyormuşum gibi oluyorum evimi dışarıdan görüyorum yollar dağlar yüzler yada bazen olmuş yakınlarımı görüyorum korkunca gözlerimi açıyorum bitiyor yani uykuya dalana kadar oluyor bu şimdi alıştım ama çokça bu sebepten de ölmek istedim ilk günlerde kırmızı gözlerin üzerime doğru geldiğini görüyordum şimdi evimde bir şeyler varsa onları bile gözlerimi kapatınca görüyorum sanırım hasar bıraktılar beynimde ben ne yapmalıyım daha bilmiyorum ne okumalıyım yardım eder misiniz hala 1.2 tane de olsa var olduklarını düşünüyorum çok etki edemeseler de rüyalarımda da görüyorum hocanın söylediği 77 idi ilk son 1 yıldır 3 tane görüyordum hep rüyamda en son 1 görmeye başladım tamamen etkilerinden kurtulmak istiyorum

Okudunuz mu?  Antartika veya Grönland'da ezan saati nasıl ayarlanır ?

Kayıtsız Üye
Cin musallatı yoktur diye yazmış bir arkadaş ne kadar enteresan ya kuran ı kerimi baştan okusaydı herneyse kuranı kerimde Rabbimiz cinni şeytanların insanlığın en büyük düşmanı olduğunu ve onları çok iyi tanımamızı ve insan vücudundan geçebilen dumansız ateşten yarattığını en önemliside ŞUARA 220-221-22 ayetlerinde belirttiği gibi günahlara düşkün,yalancı ve iftiracı insanların üzerine onları saldığını belitmiştir açıkca onlarca ayet var mesela faiz ve zekat günahları gibide büyük günahlardan yani herkes çarpılıyor ama farketmiyoruzzz,tek çaresi tabiki “Allaha yalvararak pişman lıkla tövbe etmek“ o zaman kurtulunur,buna cin çağırmakta dahil oluyor……

Okudunuz mu?  Ailem beni zorla torpilli işde çalıştırmak istiyor

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm evimde değişiklikler hissediyorum ve görüyorum gardrıp boyanıyor duvarlar boyanıyor annemin kılığında bir kadın gördüm bir keresinde ama ben korkmuyorum dua ediyorum ALLAHım bu misafirleri SEN yolladın gönderecek olanda SEN sin diye ve Ayetelkürsi felak nas okuyorum bol bol başka neler yapabilirim önerinizi bekliyorum. Fiziken çok yorgunum sürekli uyku hali Dr gittim bir şey bulamadılar lütfen yardımcı olun😢

Okudunuz mu?  Eşimi namaza başlatmak için hangi duayı okumalıyım?

cinlerden nasıl kurtulurum, cin musallatindan nasıl kurtulur, cinlerden nasıl kurtulurum

Bu kategoride yer alan Zararlı hayvanları öldürmek günah mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cinlerin musallatından nasıl kurtulunur Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.