Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:47
missa3
Abone

Ailem beni zorla torpilli işde çalıştırmak istiyor

Ailem beni zorla torpilli işde çalıştırmak istiyor

Kayıtsız Üye
Salam Aleykum.. Babam birine para verip beni işe aldırmak istiyor. Ben istemedigimi soylediyim halde ne annem ne babam beni dinlemiyor Bildigime gore torpille işe girmek kul hakkina girer. Ben birinin hakkına girip kul hakkı yemek istemiyorum fakat beni dinlemiyorlar Bu işde çalışırsam ben mi kul hakkı yemiş olurum yoksa ailemmi bunun hukmu delili nedir.. Lutfen şahsi fikirler degilde bilen biri deliliyle anlatsın cevalasın Teşekkurler

Okudunuz mu?  İşimden dolayı cumaya gidemiyorum

Yorum: Ailem beni zorla torpilli işde çalıştırmak istiyor

arifselim
Aleykum selam. Ergenlik yaşına girmiş olan birisi kendi yaptıklarından sorumludur. Annen ve babanın tesiri olsa da sende bu haram ortak olursun. Ancak bir tehdit durumu olurda insan çaresiz kalırsa sen sorumlu olmazsın denebilir fakat bu durumda öyle bir şey yoktur. Kabul etmemek hakkındır ve etmemelisin.

Bu kategoride yer alan Peygamber Efendimizin bütün eşleri Müslüman mıydı ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ailem beni zorla torpilli işde çalıştırmak istiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.