Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:01
sizden5
Abone

Adet döneminin bitişi ancak beyaz akıntı geldiğinde mi anlaşılır ?

Adet döneminin bitişi ancak beyaz akıntı geldiğinde mi anlaşılır ?

Gül988
Selam aleyküm hocalarım . Her defa adet bitene yakın bende iyice vesvese başlıyor . Adet dönemim 6-7 gün , çok vakit 7. Bu gün 6 günü Ve ( yine affedin) pamuğu çıkarırken ne sarı ne kahve değil yani pamukta beyaz çıkıyor ama beyaz akıntı gelmemiş. Pamuğun beyaz çıkması da mı adetin bitişinden sayılır yoksa ben beyaz akıntıya kadar bekleyim mi ?

Okudunuz mu?  Burundan boğaza gelen akıntı orucu bozar mı ?

Yorum: Adet döneminin bitişi ancak beyaz akıntı geldiğinde mi anlaşılır ?

Şem’a
Ve aleykümusselam iki hayız dönemi kaç gün adet gördü iseniz o günlerden sonra gelen istihadedir. Örnek olarak adet başlangıcı pazartesi akşam hayız oldunuz 6 gün sürüyorsa cumartesi akşam gusül almanız gerekir.

Okudunuz mu?  Oyunda adam öldürürken besmele çekmek insanı dinden çıkarır mı ?

Yorum: Adet döneminin bitişi ancak beyaz akıntı geldiğinde mi anlaşılır ?

Gül988
Teşekkür ederim hocam 2 adetimi saydım hatta 3 adeti saydım Ve 3 adette hepsinde 7 günmüş tamam o zaman ben 7 günü de bekleyim .)
Allah razı olsun hocam )))


Yorum: Adet döneminin bitişi ancak beyaz akıntı geldiğinde mi anlaşılır ?

Kayıtsız Üye
Adetim iki gün yogun oluyo sonra kesiyo iki üç gün bişsy gelmiyo sonra bir iki damla geliyor bidaha bişey gelmişyo 5 yada 6 günde bir damla sonra 10 güne kadar beyaz akıntı gelmiyo ben nezaman gusletmeliyim bu arada oruç tutsam kabul olurmu

Okudunuz mu?  Evden kaçmak istiyorum

mum
Beyaz akıntı gelene kadar sabredin sonra gusül alın


adetten sonra beyaz akıntı gelmesi

Bu kategoride yer alan Gusül abdesti aldıktan sonra avret yerine el değerse abdest bozulur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Adet döneminin bitişi ancak beyaz akıntı geldiğinde mi anlaşılır ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.