Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:32
sizden2
Abone

İçimdeki kötü sesi susturamıyorum

İçimdeki kötü sesi susturamıyorum.

YakupDoğa
Her konuda her şeyin hep en kötüsünü düşünüyorum,fakat bir ses bunu sürekli bastırıyor ve mutlu olmama düşünmeme hep engel oluyor pozitif olmaya çalıştıkça beni geriye itiyor başıma gelen kötü olayları yaptığım hataları sürekli yüzüme çarpıyor,bundan nasıl kurtulabilirim,bunun için bir dua var mıdır ?

Okudunuz mu?  Abdest alırken ne okunur

Cevap: İçimde ki kötü sesi susturamıyorum.

Şema
İyimser olmak için, Manevi olarak farzları kılarak, çokça zikretmek ve maddi olarak da bir psikoloğa gitmek gerekir

İç sesimi susturamıyorum

Rozikaaa
Arkadaşlar iç sesim sürekli kötü kötü dualar ediyor. Namaza da Yen’i başladım. Susturamıyorum. Bu dualar kabul olur mu istemsiz söylüyorum?

Okudunuz mu?  2 Kere iltiham oldum, sabah kalktığımda 2 kere mi gusül almam gerek ?

Yorum: İç sesimi susturamıyorum

bbgbbg
Kalben rahatsızlık duyduğun şeyler nefsinden yada şeytandan olma ihtimali çok yüksektir.O yüzden Allah’ın izniyle kabul olmaz çok takmamaya çalışın şeytandan Allah’a(azze ve celle) sığının


iç sesimi susturamıyorum

Bu kategoride yer alan Dil Sürçmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İçimdeki kötü sesi susturamıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.