Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:09
sizden4
Abone

Artık dayanamıyorum

Artık dayanamıyorum yardım lütfen

UCD
Öncelikle Selamün Aleyküm herkeze hayırlı bayramlar.
Uzun zamandır siteyi takip ediyorum ve dürüstçe söyliyeyim kafam attı birden biri artık yardım almak gerekiyor.
Şikayetim çok mastürbasyon yapıyorum sanki beni Şeytan kullanırmış gibi utanarak söylüyorum Ramazan da cünüp oluyorum daha dayanamadım irademe sahip çıkamadım cünüp oldum.Aklıma ensest pornografi şeyler geliyor özellikle ensest şeyler.Futbol oynuyorum lisanslı mastürbasyon spora çok zararlı azami limit hafta 1 veya 2 ama ben her gün gün aşırı yapıyorum günlük 5-6 defa.Ben böyle yaşamaktan bıktım sosyal olmak istiyorum ama yapamıyorum mastürbasyon el ile istisma yapmak istemiyorum haram işlemek istemiyorum aklıma ensest vb. şeyler gelmesini istemiyorum önceden bir konuda ergenlikte evlenin demişsiniz yaşım daha 14 neyine evleniyorum hadi 19-20 veya üstü olsam neyse.Bana bir dua diyin bu durumdan kurtulmak için bir ara o kadar kötüleştim ki yüce Rabbimiz ALLAH (c.c.) affetsin diyordum (Allah bizi yarattı onu kim yarratı?) diye sounda mantığımı kullandım doğru cevapları öğrendim.AMA BANA LÜTFEN BU DURUM HAKKINDA YARDIM EDİN LÜTFEN.
HERKESE İYİ BAYRAMLAR…

Okudunuz mu?  Domuz yağı vs şüphesiyle Toppik kullanımı

Cevap: Artık Dayanamıyorum yardım lütfen.

imam
Harama bakma bu sana az da olsa yardımı olur


Cevap: Artık Dayanamıyorum yardım lütfen.

UCD
Haram a bakma diyorsun şeytan zaten diyor bir kere yapsan ne olacak işte bunu yenmek için hangi dualar var tatirkleri ne


Cevap: Artık Dayanamıyorum yardım lütfen.

Crowley
Taktik mi 🙂 Namaza başlatan ilaç vardı eczanelere bak bu durumdan kurtarıcı ilaç da vardır belki.

İzle;

Namaza başla bütün kötü huylarından kurtulursun inşaAllah.

‘Ben bakmadım ne kaybettim; siz baktınız ne kazandınız?’
Bediüzzaman


UCD
Çok saol teşşekür ederim bu video bana çok işe yaradı.


Eyup1727
Namaz kıl , kuran oku , sadaka ver ve kendini dindar gibi hissetmeye çalış.

Okudunuz mu?  Bu gördüğüm rüya ne anlama geliyor?

Murt
14 yaşımdayken kul hakkına girdim arkadaşımın 10 lirasını çaldım 18 yaşımda aşırı pişmanlık duydum ve psikolojik rahatsızlığa kadar gitti şuan 21 yasımdayım tam 2 yıl boyunca her gün her saat bu hatamdan dolayı pişman oldum insanlar acaba beni hırsız görüyolar mı diye mahvoldum okulu bıraktım bu vesveselerden hayatım mahvoldu ailem büyü diye hocalara da götürdü kücükken yaptıgım bir hata bem hayatımı mahvetti bu yıl biraz toparladım namaza başlamak istedim bu sefer o hatalarım aklıma geldi ve cennete giremicen zaten diye vesveseler gelip namaza başlayamadım Allah’a yönelemedim helallik isteyemem çok büyük korkum bu damga intihar bile etmeyi düşündüm internette gezerken 700 namaz ile ödenir gibi yazı okudum lütfen yardım edin fakir birine kul hakkı yedigim cocugun yerine yardım etsem kurtulur muyum ben intiharı düşündüğüm olayda nasıl gidip helallik alcam farklı şehirlerdeyiz bulur muyum bulurum ama yapamam 🙁

Okudunuz mu?  Hz Mehdi Kimdir?

Darusselam
< internette gezerken 700 namaz ile ödenir gibi yazı okudum >
Bu yazı uydurmadır. Çaldığın kişinin hakkını ver, veremiyorsan bir yetim çocuğa o miktarda çaldığın kişinin sevabı niyetine para ver inşAllah Allah affeder.


Kayıtsız Üye
Ben söyleyemem helallik isteme durumum var ama yapamam 2 sene bu yüzden intihara gidicektim 🙁 Allah’a yönelemiyorum artık hayatım mahvoldu


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm.Artık Dayanamayacak Noktaya Geldim Etrafımdan Gerek Fiziksel Gerek Vucüd Olarak Ağır Eleştirilere Maruz Kalınıyor Ve Küfür Yiyorum.Bu Olay Özgüven Ve Kendimle Barışklılığımı Bitirdi.Kendimi Soyutlaştırdım Sadece Oyun Oynamak Ve Müzik Beni Rahatlatıyor.İçimde 1 senedir Belli Olmayan Sıkıntı Var Beni Boğuyor.Hiçbir İşim Rast gitmiyor Elhamdülillah Sağlığım Ve Maddi Dururmumuz Gayet Güzel(Ailemde Var) Ama Onun Kalanında Hiçbirşey Yokunda Gitmiyor.Gördüğüm Rüyalar Hayra Alamet Değil Maalesef.İbadete Gelirsek Birkaç Ay Öncesine Kadar 5 Vakit Kılar Ve Kuran Okurdum Lakin O Sıkıntı Beni Cidden Boğuyor Devam edemedim.Hissizleştim İçime Kapandım Nolur Yardım Edin Dua Edin İnşAllah

Okudunuz mu?  Ezan duasında ki Bidât?

ygtbhc3
Günümüzde çoğu insan dalga geçiyor maalesef,bu insanlardsan uzak dur durabiliyorsan ve o kişilerin senin belirleyemeyeceğin (örn:fiziksel görünüş,sakatlık) şeyler için senle dalga geçmesine takılma.


Kayıtsız Üye
Karfeşim rabbim içimi ferahlandır diye dua et her zaman dua et


Kayıtsız Üye
34 Yaşına Geldim Hala Evlenemedim İstediğim Hiç Bir İş Olmadı İstemediğim Her İş Oldu Herkesin İsteği Olurken Benim Olmuyor Her Bela Beni Bulur Artık Düşünüyorum Bela Çekmek İçinmi Yollandım Buraya 5 Vakit Kılıyordum Artık Hızlı Hızlı Kılıyorum Bitsin Diye O Kadar Bezdimki Sabır Sabır Sabır Nereye Kadar Sabır Tipimden Alınmış Vucüdumdan Alınmış Şansımdan Alınmış Bir Şey Verilmemiş Sırf Oksijen Kaybı Yapıyorum Millete Göre Gerizekalının Tekiyim Derslerim Hiç Güzel Olmadı Ne Kadar Çalıştıysam her İşi Elime Yüzüme Bulaştırırım İş Bulamıyorum Millet Beni Görünce Yüzünü Asıyor Daha Çok Nefret Ediyorum Kendimden Ailemin Baskısıyla 4 Görücü Geldi Hepsi Beni Görünce Burun Kıvırdı Anneme Yeter Dedim Olaylardan Sonra Her Günaha Karşı Durdum Artık Yapmak İçin Can Atıyorum Namaz Kıldıkça Batıyorum Tevbelerimin Kabul Olduğunu Sanmıyorum Konu Ben Olunca 5 Vakit Kılan Çocuk Vardı Namazı Bıraktı Hayatı Düzene Girdi Parasına Para Katıyor eşi oldu çocukları Oldu Dışarı Bakınca Okadar Kıskanıyorumki Neden Ben Neden? Ne Yaptımda Bunları Hakettim Ben Yemin Olsun Her Günahı Allah Rızası İçin İşlemedim Özellikle Zinayı Namaz Kılıp Dua Edin Duanız Kabul Olur Deniyor Bu Vakite Kadar Hiçmi Bir Duam Kabul Olmaz Ben Bu Dertleri Çekmek İçinmi Geldim Dünyaya Bunları Artık Anlatmam Gerekiyordu Çünkü Malum Arkadaşımda Yok!!

Okudunuz mu?  Namazda yorulmaya başladım !

Aahil
< Ben Bu Dertleri Çekmek İçinmi Geldim Dünyaya >
Allah seni sevmişki sana dert vermiş.
Kulum bu dertleri atlatsında onu cennetime alayım demiş.
Sabret ne olursa olsun Sabret

Dünyayı mı istersin Ahireti mi ?
Geçici zevkler için değermi öbür dünyanı yakmaya…

Okudunuz mu?  Namaz Kılmak ve tövbe etmek istiyorum. Engelleri nasıl aşabilirim?

Müptezel
Bende senin tam tersinim. Herşeye sahip bir insanım ama çoğu insan benden uzak duruyor. Arabam var, evim var ve erkek olarak yakışıklı sayılırım. Son model arabam var ve çok iyi kıyafetlere sahibim. Ailem ise eski tüccarlardan ve aşırı derecede zenginiz. Gel gör ki arkadaşım yok. İnsanlar benimle bir mekana gitmeye çekiniyor çünkü ben onlardan iyi durumdayım diye. Ben 5 vakit namazını kılan dürüst bir insanım ama insanlar bana dışarıdan havalı, züppe gözüyle bakıyorlar. Hep bu kıskanç bakışlara maruz kaldım. Sıradan, normal bir işim olsaydı insanlar bana böyle yanlış gözle bakmazdı. Eski arkadaşlarım beni bırakıp gittiler. Kendi tayfalarında daha mutlular. Ben olduğum zaman hepsi bir özgüvensizlik yaşıyormuş. Ben mi istedim böyle zengin olmayı? Kızlar bile bunun kolu doludur diye uzak duruyor benden. Evlilik benim için sorun değil ama bu insanların sert bakışlarından artık bıkar oldum. Bence halinde hiçbir sıkıntı yok. Güler yüzlü ol ve dua et. Kötü alışkanlıklarını bırak. Ben herkesten ümidimi kestim. Tek başıma takılıyorum. Tenhaya arabayı çekip dini konuları takip ediyorum. Yani sen sen ol ben olma kardeşim. Her insandan kazık yiyoruz. Zenginiz diye en kötü malı bize kakalamaya çalışıyorlar. Fiyatlar birden değişiyor. İnsanların bazıları paramız için bizi seviyorlar. Bende normal bir ailenin çocuğu olmak isterdim. Sen bakma sağda solda mutlu gördüğün insanlara. Hepsinin kafasında bir problem var ama çaktırmıyorlar. Sevecen ol be kardeşim. Hayat kısa zaten. Bu zamanda insanlardan hiçbirşey bekleme. Hepsi kötülük düşünüyor. İyi günler diliyorum sizlere.

Okudunuz mu?  Gusülle İlgili sorular ve cevaplar

reals
@Müptezel, kardeş Mevlana ne diyor bak: "Kalbinizle yaptığınız her şey, size geri dönecektir."

O halde bırak varsın yalnız kalasın cahillerle oturup kalkmaktan iyidir. Sen Rabbinden ayrılma yeterki ve ne önemlisi hem dünya için ilim öğren (pozitif ilimler), hem de dini ilimler öğren (itikad vs.). Memlekete yararlı olmaya çalış. Param var diyorsun iyi değerlendir bu fırsatı. Belki bir gün bu zenginliğin gidecek.

Okudunuz mu?  Yemin Bozma Orucu ve Kaza Namazı Hakkında...

Burası sürekli mutlu oluncak yer değil. Yeri gelecek yalnızlıkla, yeri gelecek malla, canla (hastalık vs.), yeri gelecek insanlarla her insan ister inansın ister inanmasın imtihan edilecek ve NOKTA.


Kayıtsız Üye
2 sene önce yazan arkadaş
Helallik almak için fakir fukaraya değil kişinin kendisine gitmen gerekiyo
Bir kaç yorum var fakiri doyur diye, kardeşim kızarak söylemiyom ama bilmiyorsanız bişey demeyin hassas konular. Tabi fakir doyurcaksan yine doyur ayrı konu.
Zengin olan arkadaş, benim anladığım önce kendin ben zenginim diye böyle oluyo kafasından çık bence. Hatta madem o kadar bezdin o zaman son model arabayı sat 10_15 senelik arabaya bin (ciddiyim)
Hem nefs olarak durumunu görürsün
Bakalım bunu yapabilcekmisin. Ciddi söylüyorum nefs terbiyesi için iyi olur hemde çevreni daha iyi tanırsın

Okudunuz mu?  Surelerin okunuşu hakkında

Kayıtsız Üye
Konuyu acan kardeşim sizde sanirim vesvese hastalığı baş göstermiş iblis bundan faydalanıyor.kul hakkı tabii çok önemlidir ama son nefeste imanı koruyabilmek müsluman olarak emaneti teslim temel gayedir.Iblis sizi bunaltıp zaten hakki da odeyemedim bundan sonra kul hakkı da neymiş ,islam da neymiş ypamiyorum fikrini akla sokmaya çalışıyor sanki.Tgrtnin dini sohbetlerinden aklımda kalmış.Imami azam ticarette bir sekilde kisiye ulasarak ödeyemeceği kul haklarini hayır işleri ile ödermiş.siz gidin o kisi hayrına 100/liralık hayır yapın o kisì o hayır ile ahirette karşılaştıĝında memnun bile olur inşAllah.ibadetlerinize devam edin, iyi düsunün.Allah bizleri kıyamette barıştıracak inşAllah , o gün cennete hep berabere gireriz inşAllah kardeşim.

Okudunuz mu?  Her çeşit şehitler ailelerine şefaat edebiliyor mu?

Kayıtsız Üye
En son yazan kardeşim
Eğer kişi ulaşabiliyosa ulaşacak
Ulaşmak istemiyorsa çekiniyorsa biriyle gönderecek
He ulaşma durumu yoksa veya bulamıyorsa o zaman dediğin şeyler olabilir


ensest, cemre ben artık dayanamıyorum xbutterflyx38.685x ditonton mp4, sevap

Bu kategoride yer alan Yağ necis midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Artık dayanamıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.