Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:27
sizden2
Abone

İçkinin aileye verdiği zararlar

İçkinin aileye verdiği zararlar

çıkmazlarda
Alkolün aileye verdiği zararlar nedir?

40 senelik evliyim eşim zamanın imamlarından ancak ptt de memur olduktan sonra içki bağımlısı oldu yani 20 yıldır alkol kullanıyor aşırı üzerime geldi şiddet dayak herşey vardı ancak kanser teşhisi bende konulduktan sonra bana eskisi gibi şiddet uygulamadı 8 kız çocuğum var babam baskısından erken yaşta hepsi kazasız belasız hayırlı bir şekilde evlendi ve eşimi görmeye bile tahammül edemiyorum bu saatten sonra ne yapacağmı da bilmyorum güvenecek hiç bir dalım sığınacak hiç bir yerim yokk evlatlarıma da sığınabilirim ama benim yüzümden eşleriyle araları bozulur diye hiç bir yere gitmek istemyorum ne yapmalıyım

Okudunuz mu?  Darul Harp ile ilgili sorular

Cevap: İçkinin aileye verdiği zararlar

imam
Öncelikle Allah size dayanma gücü versin ve hayırlı bir çıkış nasip etsin.
İçki fertlerin beynini işlemez hale getirmekte ve aileri yıklmaktadır. Boşuna Peygamberimiz "İçki kötülüklerin anasıdır" buyurmamıştır.
"Sana içkiyi ve kumarı sorarlar, de ki. "Onlarda hem büyük günah hem de insanlar için bazı faydalar vardır. Ancak günahları faydalarından daha büyüktür"
(el-Bakara, 2/219).
Size tavsiyemiz sabredip yuvanızı yıkmayıp hidayeti için dua etmenizdir.

Okudunuz mu?  Yemin ettim yeminimi bozdum ne yapmalıyım

Cevap: İçkinin aileye verdiği zararlar

çıkmazlarda
Allah razı olsun dualarım seninle ….. ağlıyorum gene ama inşAllah herşey geçeecekk kuran ve namazdan ayrılmıyorum ama bir sorum var rahatsızlığımdan dolayı oruç tutamıyorum ama bunun günahı nedir ne yapmalıyım

Bu kategoride yer alan İnsanlar geleceği görebilir mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İçkinin aileye verdiği zararlar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.