Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:31
sizden95
Abone

Birisi hakkını helal da etmese haram da etmese kul hakkım olur mu?

Birisi hakkını helal da etmese haram da etmese kul hakkım olur mu?

Moon
Diyelim birinin wifisine bağlandık. onun haberi olup da hakkını helal da etmese haram da etmese kul hakkım olur mu?
2 bağlandığım wifinin sahibi beni tanıyor bişe demiyor. ama bağlandığım bir wifinin sahibi babamın tanıdığı komşu (adam) . 1 tane daha bağlandığım var o kişiyi de tanımıyorum. kul hakkım hangilerinde olur? YAni ben kul hakkı olduğunu bilmiyodum şimdiden bağlanmıyorum wifilere.

Okudunuz mu?  Defol git nikahı bozar mı

Cevap: Birisi hakkını helal da etmese haram da etmese kul hakkım olur mu?

Moon
ayrıca 1 wifiye daha bağlanıyodum o kişiyi de tanımıyorum. o babamın tanıdığı komşu (adam) bir ara şifreyi değiştirmişti bende girmemiştim daha o wifiye sadece ben değil bütün mahalle giriyordu. şimdi ben 4 bağlandığım wifi sahibinden hangilerinden helallik almalıyım?

Bu kategoride yer alan Ben birini seviyorum ama annem istemiyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Birisi hakkını helal da etmese haram da etmese kul hakkım olur mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.