Anasayfa
30 Mart 2023, 9:56
missa04
Abone

Muskanın yan etkileri

Muskanın yan etkileri

yolcu..
selamaleyküm.kızımla damadımın arası çok kötüydü onların arası düzelsin damadım kızımı sevsin değer versin diye muska yaptırdım ve şuan muska soba bacasının içinde duruyo ordan çıkarmamız çok zor.bebekleri oldu bebek hep huysuz hep düşüyor acaba muska bebeğe yan tesiri oluyor.biliyorum dinimizde muska haram ama ben araları iyi olsun diye yaptırdım


Cevap: Muskanın yan etkileri

Şem’a
Bu yaptırdığınız muska türleri caiz olmayan türlerdir. Bebeğe bir etkisi olmaz ama muskayı çıkarın ve yakın.

Okudunuz mu?  Yazıcı melekler isimleri ve görevleri

Yorum: Muskanın yan etkileri

Kayıtsız Üye
Mrhb arkadaşımin birine sevdigi kisiyi unutmasi için muska yapmislar ama sevgisi o kadar cokmus ki muska ters etki yapmis evde buldugu muskayi acinca basina agri girmis gozleri kararmis şuan arkadaş kafasinda bazi seylerin silinik oldugunu soyluyor konusma guclugu cekiyor bunun bir caresi var mi ne yapabiliriz

Okudunuz mu?  Yemek duası kısa

Yorum: Muskanın yan etkileri

Efdal
Muskanin etkisi olduğunu sanmıyorum ama varsa bile bir ayetel kursi okusun gecer ve muskayi yakın


Shimubi
Merhaba ben uzun süredir okuyorum. Bana muska yazılmış kısmetim kapansın ilişkim bitsin ve iş bulamayayım diye. Çözdürdüm. İlişkim harika giderken bir anda bitiverdi. Sebebi bunlar olduğu söylendi. çözüldü artık tekrar beraber olma ihtimalimiz var mı? Başka bişeyin etkisinden bittiği için bozulduktan sonra işlerin yoluna tekrardan girme ihtimali var mı? Bilen varsa Allah rızası için yardımcı olsun. Bende böyle şeylere inanan insan değildim. Allah da kimsenin başına vermesin ama çaresizim ondan yazdım.

Okudunuz mu?  Pişmanlık duydum tövbe ettim affı var mıdır

Kayıtsız Üye
Yastığımın için de açık mavi bez ile etrafı dikiş ile tutturulmuş bir muska buldum. Bunu bildiğim bir arkadaşa verdim ve içini makas ve bıçak yardımı ile açtık içinde sarımsı kağıt ve anlamadığım ufak tefek yeşilimsi görünüyordu etrafı bantlanmış katlanmış bir kağıt , eğer iyi niyetle yapılan bir kağıt ise neden etrafı bant ve üstüne de bez ile dikilmiş zor açtım. Bunu yastığımın için de buldum. Erkek olarak yastığımın içinde böyle bir şey buldum ve sevdiğim kızı ailem şiddetli bir şekilde İstemiyor. Aklınıza bişi gelmesin gayet iyi bir insan. Bu muska büyü mü ne ??

Okudunuz mu?  Eşimin geçmişi hakkında aileme yalan söyledim bu beni çok rahatsız ediyor

arifselim
Bu muskanın ne olduğunu bilemeyiz. Ama onu yakabilirsin. Sihir ve büyüye karşı indirilmiş olan felak ve nas surelerini okumak Allah’ın izniyle bir büyü varsa etkisini giderir. Endişe edecek bir şeyde olmaz.


Kayıtsız Üye
Dün kız arkadaşım birden beni hatırlamadığını kim olduğumu bilmediğini söyledi hatta onu yengesi bir kaç kere muska yapmaya çalışmış ama yapamamış dün bir şeker vermiş yemiş ondan sonra beni hiç hatırlamıyor böyle birden unutmak mümkün mü yada nasıl bozulur?

Okudunuz mu?  Her ülkede (şehirlerde) Kıblenin nasıl tespit edileceği

arifselim
Böyle bir durumun nedeni büyüdür değil midir bilemeyiz. Büyü unutkanlık yapabilir ama bunu bu olayla anlayamazsın. Ayrıca her olumsuz gelişmeyi büyüye bağlamak da yanlıştır. Büyüye karşı sık sık felak ile nas surelerini okumak gerekir.


Perikızı
Merhaba evimde muska buldum eşimle çok mutluyduk hamile olduğumu öğrendim ve kayınvalidem düşük yapmim diye benden habersiz muska yaptırmış çocuğumu sağ salim kucağıma aldım fakat eşimle aram bozuldu bende muskayı açtım resmini göndermek istedim fakat yükleyemedim ne muskası olduğunu anlayabilecek birisi var mıdır?

Okudunuz mu?  Namaz Çeşitleri neden farklı? Neden Salli Barik okunur

Omer Faruk
Güzel kardeşim,

Düşük olmaması için, yok kazanç artırmak için, yok sağlık için muska olmaz. Muska, üçkağıtçı hocaların güzel bir kazanç kapısıdır. Siz siz olun, Allah’a ve O’nun Rasulüne güvenin. Rasulullah eğer muska yapacak olsaydı, savaşlar için muska yazar böylece düşmanını bertaraf ederdi. Mübarek peygamberimiz kendi ölümüne sebep olan hastalığına çare olamamışken, nasıl olur da başkasına bu muska fayda eder ya da zarar verir.

Okudunuz mu?  Şafii mezhebinde elfazı küfür durumunda ne yapılmalı?

Siz evliliğinizde birbirinizin hukukuna dikkat edin, kendi yanlışlarınızı da muskaya, büyüye yüklemeyin. Allah bu hurafeleri bitirmek için CİN suresini, Felak ve Nas Suresini indirmiştir. Allah bu sureleri boşa indirmemiştir. Açın bir anlamlarını okuyun dediğimi daha iyi anlayacaksınız. Rasulullah (A.S) gelmezden önce müşrikler bu tür hurafelere inanırlar ve korkarlardı. Bu sureler indikten sonra müslümanlar eski korkularından kurtuldular.

Okudunuz mu?  Birinin üzerine edilen yemin geçerli midir

Allah evinize ve ailenize selamet versin kardeşim, Allah’tan emin olun, Allah’a emanet olun.


Kayıtsız Üye
ağzımı açmak istemiyorum akıl eksikliği bulunan insanların bizim gibilere verdiği zararları görüyorsunuz hakkınızı sakın helal etmeyin böylelerine ne kafasız insanlarsınız ben anlamıyorum falcıya büyücüye gidiyorsunuz onlardan medet umuyorsunuz cinleri kullanıp tüm sülalenizi silmek istiyorlar 🙁

Okudunuz mu?  Oğlum aşırı derece yaramaz bu yaramazlığın dinmesi için önerebileceğiniz bir dua var mıdır ?

muska yan etkileri, muskanın yan etkileri, muska ters etki yaparmı

Bu kategoride yer alan Ruku ve secdede ne denir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Muskanın yan etkileri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.