Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:41
missa7-2
Abone

Kamu malına zarar vermek kul hakkı mı

Kamu malına zarar vermek kul hakkı mı

Kayıtsız Üye
Okulda duvara gulucuk cizilmis bir yer vardi arkadaşim kalem uzatti sen de bir tane cizsene dedi bende cizdim çok sonra bunun kamu malina zarar olabilecegini dusundum ve silmeye calistim cikmadi ama zarar verme niyetiyle yapmadim ve kul hakki olabilicegi sonra aklima geldi geldiginde de silmeye calistim ustumde kul hakki var midir?

Okudunuz mu?  İsraf ile ilgili şiirler

Cevap: Kamu malına zarar vermek kul hakkı mı

Darusselam
kamu malına zarar vermek caiz değildir.her okulu bilmem ama bazı okullarda öğrenci velilerin verdiği para ile okul ihtiyacı giderilmektedir. arkadaşlarının dediğini yapma yapmalarınada izin verme.

Bu kategoride yer alan Tövbe ediyorum Allah sesimi duyar değil mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kamu malına zarar vermek kul hakkı mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.