Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:11
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Peygamber Efendimize yol göstermek

Rüyada Peygamber Efendimize yol göstermek

Sasa
Öncelikle Selamun Aleyküm hayırlı Ramazanlar.

Rüyamda peygamber efendimizin önünden gidip yol gösteriyordum. En son elimde bir yeri gösterip burdan gideceksiniz dedim. Oda giderken hırkasını benim üstüme giydirdi . Bende ayaklarına kapanıp ağlamaya başladım. O anı o kadar net hatırlıyorum ki sandelet tarzı bir şey vardı ayağında rengini,kokusunu her şeyini sanki o an yaşamış gibi hissettim. Çöl toprağının sıcaklığını bile hissettim o an yüzümde. Uyandığımda ise kendimi tamamen boşlukta hissettim.

Okudunuz mu?  Rüyada pantolon giymek görmek

Sizce bu rüyanın anlamı nedir?


Yorum: Rüyada Peygamber Efendimize yol göstermek

BANGÜ
böyle bir rüya görene ne mutlu efenimizi görmek bile rüyanın hayırlı olduğuna yeterlidir belki yapılan bir hayır temiz bir kalp ve iman bu rüyayı görmeye vesile olmuştur


Yorum: Rüyada Peygamber Efendimize yol göstermek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum Hocam.ben rüyamda Peyqamber efendimizi gördüm.ama sakalsız 50 yaşlarında ve güler yüzlüydü.Rüyamda bir atölyedeyiz ve bana diyorlarki artık sana herşeyi peyqamberimiz öyretecek.(din ve dünyevi).beraber tahta kesiyoduk.ve peyqamberimize dedim ki "size usta diye bilirmiyim"Oda gülümsedi.oralarda qarip bir hayvan vardı boğaya yada sığıra benziyodu tek ve küçük boynuzu vardı.ve ben ondan korkuyodum sanki o an peyqamberimiz o an konuşmadan bana hissbetdirdiki korkma bir şey yapmaz.bende ondan utandığım için bağırmadım çok korkuyodum birden bana çok yaklaşdığında bağırıp peyqamberimizden yardım istedim.o anda ayıldım.

Okudunuz mu?  Rüyada patates kızartması yemek

Hocam bide internetden biraz baktım eyer yüzünü tarifi gerçek halindekiyle tutuşmuyorsa o Peyqamber deyilmiş diyolar.Ama hadisteki laf beni görmüşseniz gerçekten benimdir diyor


Yorum: Rüyada Peygamber Efendimize yol göstermek

arifselim
Aleykum selam. Rüya da peygamber aleyhisselam çocukluk hali, gençlik veya yaşlı hali ile görülebilir bu normaldir. Eğer o olduğunu hissetmişsen bu rüyan sahihtir demektir. Gördüğün rüyan oldukça hayırlıdır. Esasen yorum yapmaya gerek olmayacak kadar açıktır. Peygamberin sünnetinden hem dünyanı hemde maneviyatını öğrenip hayata tatbik etmen gerektiğine ve kurtuluşunun da ancak bununla mümkün olduğuna tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada protez diş kırılması

Kayıtsız Üye
Selamûn Aleyküm .Rüyamda Peygamber efendimizin öldüğünü biliyordum Ama canlanmıştı ve ben ona yolculukta eşlik ediyordum. Yüzünü goremiyordum ama birlikte şehir içine binip bizim mahalleye gittik. Ve Hz.Ali ve Hz. Fatmı Annemizin evine götürdüm. Kapıyı Hz. Fatıma annemiz açtı ama çarşaflıydı. Peygamber efendimizi bıraktıktan sonra eve döndüm. Anneme olanlari soyledigimde hz. Fatıma ve hz alinin evine gitseydin çocuklarını gorseydin dedi. Ablama ise neden leygamber efendimizin yüzünü görmediğimi sordum. …şimdiden Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizi görmek ne anlama gelir

Tohat
Ve aleyküm selam. Peygamberimizi görmüş olman onun izinden gitmen, maneviyatını artırmaya çalışman, Allah’ın rızasını kazanman gerektiğini gösterdiği gibi var olan dert, sıkıntı, maddi ve manevi, ailevi veya iş sorunlarının geride kalarak daha güzel günlere kapı aralanacağına işarettir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Puhu Kuşu Görmek (imam nablusi)

rüyada peygambere yol göstermek

Bu kategoride yer alan Rüyada Pırlanta Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Peygamber Efendimize yol göstermek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.