Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:56
missa3
Abone

Online oyun oynamak günah mı

Online oyun oynamak günah mı

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm,benim sorum şu: telefonda clash royale adlı oyun var.bu oyun genel olarak strateji odaklı,oyunda bir nevi sıralama,arena belirlemek için kupa var,eğer birisiyle savaşırken kasanırsanız,atıyorum 20 kupa geliyor,kaybedendende bildiğim kadariyla diğerinin kazandığı kadar kupa eksiliyor,bu oyunu oynamak kumara girer mi?

Okudunuz mu?  Peygamberler hakkında kıssalar öyküler hikayeler

Cevap: Online oyun oynamak günah mı

arifselim
Aleykum selam. Karşılıklı olarak maddi açıdan bir alıp verme olmadığı sürece bu kumara girmez. Ama vakit kaybı olduğu kesindir. En doğrusunu bu oyunlardan uzak durmaktır.


Yorum: Online oyun oynamak günah mı

mum
clash royale kart oyunu oynamak haram mi diye soran kardeşler bize tam olarak ne şekşlde oynandığını, para yatırılıp yatrılmadığını anlatmanız lazım

Okudunuz mu?  Şu İşim Olursa Kurban Kesip Ailemle Yiyeceğim Demek

oyun, clash royale kart oyunu oynamak haram mi, clash royale kartlari kumar mı

Bu kategoride yer alan Dünya ile ilgili sloganlar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Online oyun oynamak günah mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.