Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada aynı mekanı görmek

Rüyada aynı mekanı görmek

Misafir066
Aralıklı günlerle iki gecedir aynı mekanda ama farklı rüyalar görüyorum birincisinde şehir manzarasını bir yerde izliyorum gözüme Hama’m çarpıyor şehrin içinden ikincisinde ise ablamla bir yere giderken ona diyorum ki bak şurada çok güzel bir manzara var Oray’a gidelim diyorum o da geliyor. Duvar gibi bir yerden atlıyor atlamak güzel bir şeymiş gibi hissediyorum rüyada beni de çağırıyor ben daha önce atladım diyorum rüzgardan elbisem açılır diye atlamıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Alim Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada aynı mekanı görmek

arifselim
Benzer rüyaları bir kaç defa görmek genellikle o rüyanın sahih olmasına delalet eder. Bu rüya hayal ve hedeflerinin çok büyük olmasına ve pek çok kişiye imkansız gibi görünen işlere kalkışacağına yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Bu kategoride yer alan Rüyada Ateş ve su görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada aynı mekanı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.