Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada birinin içine cin kaçması

Rüyada birinin içine cin kaçması

mavigökyüzü
Merhaba,
Rüyamda nenem babannem ve ben oturuyorduk, nenemin sesi böyle kalındı hani biraz saçma olacak ama korku filmlerindeki kalın ses gibi bende dedim neneme dua okuyayım çıkar felan duayı yanlış okudum sonra cin benim içime girmeye çalıştı ben Nas Suresi felan okudum başaramadı ikidir garip rüyalar görüyorum

Okudunuz mu?  Dua okuduktan sonra rüya görmek

Yorum: Rüyada birinin içine cin kaçması

arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyada eğer cin çarpıyorsa bu insanın günah işlemesi anlamındadır. Ancak senin gördüğün rüyan ise özel bir tabiri ve yorumu yoktur. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu Allah bilir.


Yorum: Rüyada birinin içine cin kaçması

Kayıtsız Üye
Rüyamda annem beni zorla yıkamaya çalışıyordu ben ilk başta anamdım beni banyoya götürdü banyonun 4 tarafı da mumlarla çevriliydi annem beni içeri attı vr kapıyı kapatı annem beni yıkanmak için geçirmişti ama tek bir sorun vardı orda sadece ayna ve 12 mum vardı munların 9 u söndü 3 ü yanmaya devam etti ben anneme seslenirken annem bağırmaya başaldı sonra anadım ki annemin içine bir şey girdi bende bağırdım anne anne diye sonra kapı açıldı annem vardı ama annem değildi yani içinde cin olduğunu biliyordum sonra anneme dönüp baktım beni zorla yıkayacaktı ben elinden kurtulup saşona doğru koştum annem beni kolundan çizmişti kurtulmaya çalışırken abimi gördüm yanına oturdum bana baktı sonra beni dürtüp gülmeye başladı oysaki o da bir cindi bunu anadığımda tırstım ve beni son kere dürtüğünde uyandım ama tek bir sorun vardı uyandığımda rüyamdaki gibi oturuyordum..

Okudunuz mu?  Rüyada kadın resmi görmek

Yorum: Rüyada birinin içine cin kaçması

arifselim
Uyandığında rüyandaki gibi oturman rüyanın şiddetli etkisinden dolayıdır. Bu rüya maalesef tabiri olmayan ve kabus olarak kabul edilen şeytani rüyalardandır. Allah’a havale ederek hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda kayinvalidem karşısında cin olduğunu söyledi nas süresini okuyodu o sırada rahmetli kardeşimin içinde olduğunu söyledi bende kardeşimin omzunu sallayarak nas süresi okuyarak uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada arabayla kaza yaptığını görmek

arifselim
Merhaba. Bu kabus türünden olan ve anlamı olmayan rüyalardandır. Eğer nas suresi okunmuşsa şerlerden Allah’ın izniyle korunmaya tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada içine cin girmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada Hz. Ali'yi görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada birinin içine cin kaçması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.