Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevdiğini dargın görmek

Rüyada sevdiğini dargın görmek

Kayıtsız Üye
Salam hocam men Azerbaycanliyam.Sevdigim beni çok incitdi.Kalbimk kirdi 5 ay önce benim ona karsi olan sevgimi kucumsedi sen kimsinki beni seviyorsun dedi.Onu rüyamda hep bana karsi dargin goruyordum.Bu gecede rüyamda ameliyat olmusum pencereden bakiyorum 5 tane gelin var sol tarafimda en yakin arkadaşim sag tarafimda sevdigim cocuk var.Ikisininde kefi yok.Sevdigim hep susuyor arada bana bakiyor.Sonra geliyoruz kanepede oturuyoruz aramizda bizim sinif arakadasimiz gelip oturuyor bende sinirlenib onun ustune tukuruyorum.Lutfen yorumlarmisiniz.Azerbaycandan sevgilerle

Okudunuz mu?  Rüyada şehit olmak

Yorum: Rüyada sevdiğini dargın görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu tür rüyalar genellikle yakınlık duyulan birinden karşılık görmemek, platonik bir sevdaya tutulmak ve duygusal açıdan zayıflamak anlamına gelir. Sen güçlü olmalısın ve Allah’tan hayırlısını dilemelisin. En doğrusunu Allah bilir.


Yorum: Rüyada sevdiğini dargın görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam sevdiğim erkekten ayrılalı tam 1 hafta oldu ve dün gece onu rüyamda gördüm. Başıma küçük çaplı belalar geldiğinde bana yardım ediyordu hatta elimi bile tuttuğu oluyordu fakat yüzünde hafif kızgınlık ve kırgınlık ifadesi var bunun anlamı nedir? Şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Sütlaç Görmek/Almak/Yemek

Yorum: Rüyada sevdiğini dargın görmek

Tohat
Merhaba. Uyarıcı niteliğe sahip bir rüya olabilir. Kendinizi elekten geçirip hata yapıp yapmadığınızı kalp kırıp kırmadığınızı düşündürecek bir rüyadır. Gerçekte onun üzülmesine neden olacak bir davranış sergilemiş farkında olmadan onu kırmış olabileceğinize delalet eder. Yine de en doğrusunu bir tek Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğim kişinin evimize gelmesi

rüyada sevdiğini küs görmek, rüyada sevdiyini kirgin gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada şehit olmayı isteyip şehit olamamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevdiğini dargın görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.