Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:56
missa7-2
Abone

Saç dibindeki kuruma ve deriden çıkan yağ gusle engel mi

Saç dibindeki kuruma ve deriden çıkan yağ gusle engel mi

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm benim sac diplerimde çok değil ama boyle saçların çıktığı noktalarda bazen oynayinca kurumus deri parçası kaldırıyorum veya bir s sac teli kopardıgımda beyaz iğne ucu gibi beyazliklar görüyorum. Birde derideki yine iğne ucu gibi yağ parçaları gusulden sonra elime geliyor bunlar gusle mani mi ? Aşırı vesveseli biriyim nolur cevap verin

Okudunuz mu?  Ruhlar biz insanlara görünür mü?

Yorum: Saç dibindeki kuruma ve deriden çıkan yağ gusle engel mi

arifselim
Aleykum selam. Bu anlattıklarının hiç birisi hiç bir şekilde gusle engel değildir. Kendine boş yere vesvese ediyorsun. Vesveseli biri ancak bunları önemsememekle geçebilir.

Bu kategoride yer alan Karatede selam verme başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Saç dibindeki kuruma ve deriden çıkan yağ gusle engel mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.