Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:00
sizden5
Abone

Büyülü film izlemek caiz midir?

Büyülü film izlemek caiz midir?

Destiny
Harry Potter diye bir film var buda büyülü bir dizi izlemek caiz midir?

Bir bölümündede "Aziz Potter" ve "yüce" diye biri demişti büyücü olarak demişti sanırım bilmiyorum. İzlenir mi bu sözünden.


Yorum: Büyülü film izlemek caiz midir?

Candle
İslam inancına aykırı filmleri izlemek caiz değildir ama izlerken inanmadıktan sonra günahı olmaz

Okudunuz mu?  Kalbimde ve zihnimde gerçekleşen olaylar

Yorum: Büyülü film izlemek caiz midir?

Destiny
Yüce lafı felan kullanıyorlarda bende inanmıyorum tabii. Böyle kendini ilahlaştırdıkları zaman bende inanmadığım için izleyebilir miyim yani?


Yorum: Büyülü film izlemek caiz midir?

Destiny
potter dan nefret eden kişi ona böyle diyordu: "Aziz yüce potter" diyordu filmde. Bu filmi izlemem caiz mi yani inanmadığım sürece?

Okudunuz mu?  İç çamaşırında ıslaklık görmek gusül gereklimi?

Sanırım büyücü olarak diyordu çünkü harry potter iyi büyücü filmde.


Kayıtsız Üye
Bence fantastik tarzda büyü filmlerinin özel efekt olduğunu hepimiz biliyoruz. Öncelikle korku tarzı içerisinde gerçek büyü yapımını içeren cnli filmleri izlemeyin.


harry potter, Peri, Harry Potter caiz mi

Bu kategoride yer alan Akrabalardan biri yeğenine ,torununa müstehcen görüntü ve video göstermesi durumda nasıl tepki verilmeli başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Büyülü film izlemek caiz midir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.