Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:38
missa
Abone

Film&dizi sitesi açmak istiyorum caiz midir ?

Film&dizi sitesi açmak istiyorum caiz midir ?

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar.
Başlıkta da belirttiğim gibi bir film&dizi sitesi açmayı düşünüyoruz.Tabi açtıktan sonra reklam vs. Koyacağız bir gelir sağlamak için açacağız siteyi.

Arkadaşlar Elhamdülillah beş vakit namazımi kılmaktayım.Aklıma takılıyor bu şekilde site açarsam caiz olur mu olmaz mi? Haram’a bulaşırmıyım? Öncelikle filmleri başka kaynaktan çekeceğiz yani hazır sitelerden(bu konuda tekel ana siteler var her film sitesi ordan çeker) bu filmleri bu şekilde veya normal bir filmi sitede yayinlamak bile haram mıdır? Baya bir hevesliyim ama işin haram kısmını düşündüm araftayım biraz moralim bozuk lütfen tecrübeli bilgili hocalarimdan cevap bekliyorum Teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Sevdiğim kişinin babası beni istemiyor,ne yapmalıyım?:(

Allahın rahmeti bereketi üzerinize olsun selametle..


Yorum: Film&dizi sitesi açmak istiyorum caiz midir ?

arifselim
Aleykum selam. Bir site açmak caiz olabilir ama bir film sitesinde her türlü helal ve haram içeren şeyleri de barındıracağı için caiz olmaz. Başka ana kaynaklardan siteye aktarılmış olsa bile böyle bir şey dinen doğru değildir. Eğer eklenen tüm videoların içeriğinin helal olacağından emin olabilirseniz o zaman durum farklı olur.

Bu kategoride yer alan Rabbena atina fid dünya mı? Allahumme Rabbena atina fid dünya mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Film&dizi sitesi açmak istiyorum caiz midir ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.