Anasayfa
13 Ağustos 2023, 13:26
missa5
Abone

Hislerim çok kuvvetli ve rüyalarım çıkar nedeni nedir?

Hislerim çok kuvvetli ve rüyalarım çıkar nedeni nedir?

Kayıtsız Üye
Merhaba. Benim hislerim çok kuvvetli. 9 yaşından beri gördüğüm bazı rüyalar çıkar. Mesela halamın vefat edeceğini rüyamda bir ses bana söyledi. Veya deprem olacağını veya hangi liseyi kazanacağımı veya kıyamet günü kimin yanacağını bana söylediler. Ve bunlar gibi bir çok ruyanık gördüm ve hepsi çıktı. Bunun nedeni nedir? Neden böyleyim. Ayrıca hislerim çok kuvvetli her hissettiğim çıkıyor mesela hiç tanımadığım birinin yaşadığı sorunları vs biliyorum. Örneğin bir gün oturuyorduk kadınlarla. Kadını hiç tanımıyorum ve kendisi için yorum yapmamı istedi. Yaptım oğlunun dost hayati yaşadığını bildim vs
Bunları neden böyle?

Okudunuz mu?  İkram ile ilgili atasözleri

Yorum: Hislerim çok kuvvetli ve rüyalarım çıkar nedeni nedir?

arifselim
Merhaba. Bazı rüyaların çıkması normaldir hatta çok sık çıkması da mümkündür. bazı insanların duyguları daha çok hassas olabilir ve insanların psikolojisini anlayabilir. Sakın bilmediği şeyleri tahmin ederek konuşma ve söyleme. Allah korusun bu seni başka günahlara sürükler.

Okudunuz mu?  Zeytin ve Zeytin Yağının Zekatı

ruyalarim cikiyor

Bu kategoride yer alan Gusülde burun temizliği başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hislerim çok kuvvetli ve rüyalarım çıkar nedeni nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.