Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:55
sizden93
Abone

Namazı kıldıktan sonra parmağımda kan gördüm namaz geçerlimidir?

Namazı kıldıktan sonra parmağımda kan gördüm namaz geçerlimidir?

Destiny
Bugün ikindi namazını kıldım sonra eve geldim evde biraz vakit geçti sonra parmağımın üstünde bir yara gördüm etrafında felan kan vardı kan dağılmıştı yani. Namazım geçerlimidir?

O yara önceden yoktu nasıl oluştu hiçbir fikrim yok. Kendiliğinden oldu herhaalde yara

Okudunuz mu?  Aklıma Yüce Allaha karşı küfürler geçti

Namazdan sonra burun kanadığını görmek namazı geçerli kılıyorda namazdan sonra elin kanamasını fark etmek namazı geçerli kılmıyor mu yani? Lütfen güzel cevaplar verin. Namaz geçerlimi değil mi onu söyleyin. Bana başka konunun linkini atmanıza gerek yok.

Ben namazdan önce parmağımda yara ve kan fark etmedim abdest aldığımdada fark etmedim. Namazımı kıldım eve geldim 10 dk felan geçti parmağıma bir baktım yara var ve az kanayıp etrafa dağolmıştı. Namazı kıldıktan sonra fark ettim yani. Namaz geçerlimi? bilen birisi cevap versin

Okudunuz mu?  Gusül abdesti almadan temizlik mi yapılmalı yoksa abdest mi alınmalı

Ben namazdan öncede namaz sırasındada bu yarayı görmedim ve kanadığınıda fark etmedim. Eve geldim zaman geçtii sonra parmağımın etrafına yayılmış kan gördüm kurumuştu. Yeetkili biri cevap verirse sevinirim


Yorum: Namazı kıldıktan sonra parmağımda kan gördüm namaz geçerlimidir?

arifselim
Eğer abdest alırken ve namaz kılarken öyle bir kanama görmediysen namazın sahihtir bu namazı yeniden kılmana gerek yoktur. Çünkü zaten bu esnada görmediğini de biliyorsun ve ortada herhangi önemli bir şüphe durumu da söz konusu değil.

Okudunuz mu?  HEm içki satar hemde namaz kılar

Yorum: Namazı kıldıktan sonra parmağımda kan gördüm namaz geçerlimidir?

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm
Ellerim kuru olduğu için sık sık kanar yatsı namazimda farzıdada baktım kan Yoktu vitiri kıldım namazdan sonra baktım elim kanamış hepsini tekrar kılmalı mıyım yok sadece vitirimi kılayım çünkü bitirseniz Kanadı yoksa bitirdikten sonramı bilmiyorum

Okudunuz mu?  Kul hakkı helal etme ve haram etme

Yorum: Namazı kıldıktan sonra parmağımda kan gördüm namaz geçerlimidir?

arifselim
Aleykum selam. Öncelikle kesinlikle vesvese ile hareket edilmez, edilmemelidir. Ayrıca abdestin bozulması için çıkan kanın yerinden ayrılacak kadar çok olması şarttır. Tahmin edersin eğer kalbin rahat ise namazını iade etmene gerek yok. Ama şüphen var ise namazını yeniden kılmalısın.

Okudunuz mu?  Sular Kesikken Nasıl Gusül abdesti alabilirim?

namaz kıldıktan sonra kanı fark etmek, namazdan sonra kan görmek, namaz kıldıktan sonra abdestin bozulduğunu fark etmek

Bu kategoride yer alan Oyunlarda hile kullanmak . başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazı kıldıktan sonra parmağımda kan gördüm namaz geçerlimidir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.