Anasayfa
11 Haziran 2022, 20:10
sizden1
Abone

Cinsellik konusu hakkında dua etmek hakkında?

Cinsellik konusu hakkında dua etmek hakkında?

uzayy
sa.foruma bazı sorular soruyorum güzel cevaplar geliyor. ben de aklıma takılanları sormaya devam ediyorum şimdiden teşekkürler

27 yaşındayım daha öncede söylemiştim, daha önce hiç cinsel ilişki yaşamadım bu yüzden masturbasyon yapıyorum. aslında azaltmaya calısıyorum ama bakalım becerebilcekmiyim. neyse soruma gelirsem , senelerdir masturbasyon yapmamdan dolayı erken boşalma var biraz

Okudunuz mu?  Düzenli namaz kılma alışkanlığı nasıl kazanılır

şimdi bazı planlar yapıyorum tabi Allah nasip ederse olur ancak, 2-3 sene sonra evlensem karıma rezil olmaktan korkuyom

doktora gitmem bunu önce kendim çözmeliyim. ama bunun düzelmesi için Allah’a dua edilir mi, veya edilirse nasıl edilir bilmiyorum

açıkcası bu sebepten Allah’a dua etmekten utanıyor ve acaba günah işlermiyim diye korkuyorum. bu tip cinsel istekler için açık açık mı dua etmeliyiz dua ederken?

Okudunuz mu?  Gusül abdesti aldıktan sonra tuvalete gitmek

Yorum: Cinsellik konusu hakkında dua etmek hakkında?

VESSELAM
Aleykum Selam, Evlenene kadar cinsel arzumu mastürbasyonla gideririm düşüncesini kenara atmalıyız. Elimizden geldiğince dayanmalı, dayanamayıp fiili hale getirirsek tövbe etmeliyiz.

"Kişi çölde kaybettiği devesini bulduğunda ne kadar sevinirse, Allahta kulu tövbe ettiğinde ondan daha çok sevinir." / Hadisi Şerif – Kaynak: Site içerisinde bir yöneticiden alıntı.

Okudunuz mu?  Manzara resimleri üzerine yazı eklemek istiyorum

Tabii ki bu konuda Allah’a Dua edebiliriz hatta etmeliyiz. Mastürbasyondan kurtulmak için özel bir Dua yoktur. "Ya Rabbim işlediğim bu günahtan dolayı beni affet, bu el alışkanlığından beni kurtar, bana yardım et!" gibi genel bir dua edebiliriz.

İlgili Hadis: "Eliyle nikâh yapan melundur",

Okudunuz mu?  İ-Doser (Dijital Uyuşturucu) Kullanmada Günah Varmıdır

"Yedi kişi vardır kıyâmet günü Allah onların yüzüne bakmaz. Ne onları (günâhlarından) temizler, ne de amel-i salih ehliyle bir araya getirir. Ateşe ilk giriciler olarak onları cehenneme atar. Ancak tövbe edenler müstesnâ (…) Bunlar eliyle nikâh eden, Lut kavminin ameliyle amel eden (homüseksüel), içki mübtelâsı,.."

"Bekâr kimseye (kendisini zina, livâta gibi şeylerle harama atacağından) korktuğu şehvetini teskin için istimnâ câizdir. Bu fiilinden dolayı ne sevâb ne de günah kazanır, başa baş kurtarır. Fakat celb-i lezzet için yaparsa günâhkâr olur."

Okudunuz mu?  Kardeşim hep karşı geliyor bana ne yapmalıyım

2.Hadisi okuduğunuzda "Bak zina yapmamak için istimna caizmiş, yapabilirsin, bişey olmaz" gibi vesveseler gelebilir aman dikkat. 🙂

En doğrusunu Allah bilir Vesselam. Allah’a emanet olun.


Cinsel istegi azaltan dualar , cinsellik, cinsellikle ilgili ahlaklandiran dualar

Bu kategoride yer alan Akla gelen cinsellik günah mıdır ve kul hakkına girer mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cinsellik konusu hakkında dua etmek hakkında? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.