Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:43
sizden94
Abone

Adet sonrası akıntı

Adet sonrası akıntı

Rose_love
Selamun Aleykum, benim bir sorum var. Normalde adet donemim 7-8 gun tutar dun, 5.gunde gece yarisina doğru beyaz bir akinti gördüm ve hemen gusül abdestimi aldim, bu sabahta karnimda agri vardi, ve az önce yine bulanik kirmizi akintim vardi. Simdi ne yapabilirim, tamamen temizlenmeyi mi bekliyeyim yoksa namazımı kilayim mi, ayrica namaz vaktinde yone akintim olursa ne yapayim? Arkadaslar ikindinin girmesine çok az vakit var acil cevaplara ihtiyacim var

Okudunuz mu?  Haram parayla birisine bir şey ısmarlama

Yorum: Adet sonrasi akinti acil

Gül988
UKardeşim bende de oyle soru vardı önce beyaz akıntı sonra karın agrsıı ve kahve rengi akıntı . Hocamız cevapladı ki temizlenmişsin ve beyaz akıntıdan sonra gelen akıntı adetten değil .
Ama sizde 7-8 gün ise… bilgili olan hocalarımızdan cevap bekleyim …..

Okudunuz mu?  İnsan Öleceğini Önceden Bilir Mi

Yorum: Adet sonrasi akinti acil

imamhatipli42
Adet müddetinin en azı üç gündür (yetmiş iki saattir). En çoğu da on gün, (iki yüz kırk saat)… Bu iki zaman arasında görülecek kanlar, adet kanı sayılır. Bu zaman içinde devamlı olarak kanın gelmesi gerekmez, ara sıra kesilebilir.
Örnek: Bir kadın üç gün kan gördükten sonra iki gün kanı kesilse ve arkasından üç gün daha devam etse, bu sekiz günün hepsi adet gününü teşkil etmiş olur.


Yorum: Adet sonrasi akinti acil

Şem’a
Gül hanım bu konuyu iki defa açtın yetmedi kendi soruna cevap yazdın
O da yetmedi başlığa acil yazdın
Bunlar forum kurallarına aykırıdır bilgin olsun

Okudunuz mu?  Emeviler döneminde niçin Hz.Aliye hakaret ediliyordu?

Gül988
Şema hocam ben açmadım ki konuyu rose love kardeşim yazmış….


Rose_love
Konuyu ben actim, basligiada acil yazdim cunku gercekten hemen br cevap almam lazimdi, namaz vakti yaklasiyordu ne yapicagimi bilemedim. Kurallara haykiriysa kusura bakmayin. Immahatipli kardesimin dedigine gore, ben hala adet donemindeyim yani?

Okudunuz mu?  Farz namazlardan sonra ileri geri veya sağa sola gitmenin dinimizdeki yeri nedir?

adet sonrası akıntı

Bu kategoride yer alan Kocamın telefonunda uygunsuz videolar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Adet sonrası akıntı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.