Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:16
missa5
Abone

Düşündüklerim çıkıyor tesadüf mü tevafuk mü

Düşündüklerim çıkıyor tesadüf mü tevafuk mü

Alpay
Selam arkadaşlar bir konuda hakkında bilgilerinize ihtiyacım var .bu konu hakkında araştırma yaptım ama tam olarak bilgi edinemedim . Örnegin ölüm ilgili bir sey düşünüyorum bir kaç saniye sonra ölüm ilgili ayetler, radyo yada internet tesadüfen gorüyorum, duyuyorum yada kitap okuyorum tam bir kelimeyi söylerken ayni anda yanimdaki kisi ayni kelimeyi söylüyor . Yada birini dusünuyorum o kişi bir kaç saniye sonra karşıma cıkıyor . Gün içinde nerdeyse 10 defa bu tevafuk yaşıyorum ve ben rahatsiz olmaya basladım 2 senedir böyle bu konuda bilginiz var mı ? Tesekkürler …

Okudunuz mu?  Allah Yanımızda Demek Caiz Mi

Yorum: Düşündüklerim çıkıyor tesadüf mü tevafuk mü

arifselim
Aleykum selam. Bir konuyu insan kafasına taktığında artık sıradan olan şeyler normal gelmemeye başlar. Bu şeyler tabiki tevafuktur. Sende bunları kafana taktıkça daha fazla gözüne batıyor. Hiç önemsemeden herşeyi akışına bırakmalısın.

Bu kategoride yer alan Saçma düşüncelerden kurtulmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Düşündüklerim çıkıyor tesadüf mü tevafuk mü Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.