Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:05
sizden4
Abone

CS1.6 parasız indirmek kul hakkı mıdır (sitede veya bir yerde ticareti yok)

CS1.6 parasız indirmek kul hakkı mıdır (sitede veya bir yerde ticareti yok)

MüslümanGenç1
Selamun Aleykum Gencler Cs1.6 diye bir oyun var bu oyun eskiden paralıymıs simdi son sürümü çıktı ve oyunu kaldırdılar steam gibi yerlerde bulamadım varsa full sürümleri var cs source cs zero gibi cs1.6ya paralı bir yerde raslayamadım bunu indirmek caizmidir aydınlatırsanız sevinirim

CS1.6 Diye Bi Oyun Var Millet Bu Oyun Eskiden Paraliymis Simdi Full Sürümleri Çıktıgından Kalktı Bu Oyun Hala Duruyor Ve Bu Oyun İNternette Yayıldı Almak İstiyorum Ama Steamde Veya Mağza Gibi Yerlerde Bu Oyun Mevcut Deil Bunu İndirsem Kul Hakkına Gİrermi

Okudunuz mu?  Kur'an-ı Kerim'de uzaylı hakkında ayet varmıdır ? Uzay gerçekmidir ?

Yorum: CS1.6 parasız indirmek kul hakkı mıdır (sitede veya bir yerde ticareti yok)

arifselim
Aleykum selam. Sahibi tarafından indirilmesine ve satın alınmadan kullanılmasına izin verilmeyen oyun ve benzeri programlar için bunları kullanman helaldir diyemeyiz. Müslüman dürüst olması gerekir ve dürüst davranmak zorundadır.

Okudunuz mu?  Ey Muhammed! Hevesini kendine İlâh edineni gördün mü? ayetin açıklaması

Yorum: CS1.6 parasız indirmek kul hakkı mıdır (sitede veya bir yerde ticareti yok)

#UguR
Bende steamdan Valve yani cs-go yapımcısının profiline baktım ama cs 1.6 bulamadım siz kul hakkına girmek yerine cs-go alabilirsiniz. Fiyat: 16,08 TL eğer fiyat fazlaysa steamdan cs-go nun öbür sürümlerine göz atabilirsiniz ucuzları da bulunmaktadır.

Bu kategoride yer alan Kalbimde ve zihnimde gerçekleşen olaylar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

CS1.6 parasız indirmek kul hakkı mıdır (sitede veya bir yerde ticareti yok) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.